BodyConcept este o rețea puternică de franciză, aparținând Grupo Concept, cu 110 unități francizate în trei continente
Luni
09.09.2013
BodyConcept este una dintre primele trei francize din Portugalia. Suportul acordat francizaților este principala calitate care o face să iasă în fața competitorilor.
 

BodyConcept, o franciză din sectorul saloanelor de înfrumusețare, a fost recunoscută pentru al treilea an consecutiv drept una dintre cele mai de succes francize din Portugalia. Distincția a fost acordată în cadrul evenenimentului anual Portuguese Franchise Awards, organizat de Institutul Portughez de Franciză și de revista ”Business and Franchise”.

”Dintre zecile de brand-uri care au aplicat pentru acest premiu, BodyConcept a ocupat din nou unul dintre locurile fruntașe”, spune Alexandre Duque Lourenço, CEO BodyConcept. ”Acest premiu reprezintă de fapt o recunoaștere oficială a suportului pe care BodyConcept îl oferă francizaților.”

”Pe piața înfrumusețării există multe brand-uri care se axează doar pe deschiderea de centre fără a le oferi francizaților suportul necesar menținerii lor pe piață”, a declarat recent Alexander Duque, într-un interviu acordat portalului Franchising.info.ro. ”Franciza nu presupune doar să-ți extinzi o afacere; trebuie să sprijini toate magazinele și să ajuți la menținerea lor pe piață. Dacă vrei să-ți deschizi o afacere fii foarte atent și întreabă toate detaliile legate de perioada de după deschidere”, a conchis acesta.

BodyConcept este o rețea puternică de franciză, aparținând Grupo Concept, cu 110 unități francizate în trei continente. Compania este în căutarea unui master francizat în sud-estul Europei, în România, Serbia, Croația, Ungaria și Ucraina. ” Ne dorim să găsim în curând parteneri și în această parte a Europei. Sperăm ca aprecierile de care ne bucurăm pe piața portugheză să fie o garanție a succesului pentru antreprenorii care vor să se alăture sistemului nostru de franciză”, spune Alexander.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe