NoMasVello, cea mai cunoscută franciză de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și întinerire facială cu lumină intens pulsată – IPL, a intrat în România în iunie 2010.
Vineri
30.08.2013
Un alt francizat al rețelei NoMasVello și-a deschis cel de-al doilea centru specializat în epilare definitivă și terapii faciale cu IPL. De data aceasta, la Cluj.
 

Franciza NoMasVello are succes în 15 țări din întreaga lume, peste 1 milion de clienți apelând la serviciile de epilare definitivă și terapii faciale care utilizează lumina intens pulsată. Dovada că NoMasVello este o business profitabil și pe piața românească, ne-o prezintă chiar francizații rețelei. La numai un an de la deschiderea francizei NoMasVello din Polus Center, francizatul din Cluj a inaugurat un al doilea centru, de data aceasta în Iulius Mall. Rețeaua NoMasVello a ajuns astfel la 17 centre de înfrumusețare, urmând ca pe 1 septembrie să fie deschisă cea de-a 18-a unitate din țara noastră.

Nu doar francizatul din Cluj este la a doua inaugurare a unui centru NoMasVello. În luna mai a anului trecut, Codruța Lăpăduș, francizatul care deține centrul din Timișoara, deschidea o nouă franciză la Arad.

”Franciza Nomasvello este o afacere foarte simplu de gestionat deoarece noi oferim tot suportul pentru demararea afacerii, plus consultanță în permanență, iar aceste lucruri oferă siguranță celor ce doresc să investească într-o astfel de afacere”, spune Dana Vlăscianu, antreprenoarea care deține master-franciza NoMasVello în România.

Dana Vlăscianu gestionează două centre NoMasVello, iar pe 1 septembrie îl va inaugura pe cel de-al treilea, în Băneasa Shopping Center din București. Rețeaua NoMasVello va ajunge astfel la 18 unități, dintre care șapte în București, două în Cluj, două în Timișoara și câte unul în Arad, Bacău, Baia Mare, Craiova, Galați, Ploiești și Pitești.

NoMasVello a luat naștere în anul 2007, în Spania. În șase ani, brand-ul s-a extins în 15 țări de pe trei continente, devenind cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, cu peste 1.200 de unități la nivel mondial, specializate în epilare definitivă și întinerire facială cu lumină intens pulsată – IPL.

(E.C.)


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe