Rezultate peste așteptări pentru Safety Broker

Un procent de 61% din primele intermediate reprezintă polițe de răspundere civilă auto (RCA), 23% asigurări auto CASCO, în timp ce asigurările de locuințe constituie 8,3%.
Miercuri
30.10.2013
Compania a intermediat în primele 9 luni ale acestui an prime de circa 37,68 milioane euro, cu aproape 14 milioane euro mai mult decât în aceeași perioadă din 2012.
 

“Obiectivele noastre inițiale vizau depășirea volumului de 45 milioane euro la finele acestui an, însă se poate să fi fost prea precauți în estimări și să fim foarte aproape de pragul de 50 milioane euro, mai curând”, spune Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. În prezent, rezultatele obținute plasează Safety Broker pe poziția de cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România, informează un comunicat de presă al companiei.

“Ca și noutate absolută, ne face placere să anunțăm și deschiderea primei sucursale Safety Broker în afara României, la Chișinău, Republica Moldova. Este primul pas pe care îl facem peste granițele țării noastre, însă este doar începutul”, declară oficialul Safety Broker.

Compania dispune în prezent de o echipă managerială cu experiență îndelungată în asigurări și de o rețea teritorială puternică, având peste 100 de unități operaționale deschise în toată țara.


Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe