Francizele pentru animale înfruntă criza

În general, Animax deschide petshop-uri proprii în orașe cu peste 100.000 de locuitori. Prin francize conceptul poate ajunge și la orase cu 30.000 de locuitori.
Joi
28.11.2013
Rețeaua Animax este un alt exemplu care ne arată că piața îngrijirii animalelor de companie reușește să doboare obstacolele economice actuale.
 

Mult discutata criză economică a zdruncinat cele mai importante industrii de pe piața locală. Există însă o piață care a reușit să depășească obstacolele: cea de hrană și accesorii pentru animale. Animax este un exemplu care susține această afirmație. Rețeaua de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie a deschis două noi magazine în luna noiembrie, unul în București și unul în Galați. Reprezentanții companiei se gândesc să mai deschidă 10 magazine proprii anul viitor și alte 10 unități în franciză.

Pentru deschiderea unității din București, compania a investit 100.000 de euro. "Noul magazin Animax din Carrefour Militari va deservi cei 300.000 de bucureşteni din zona de vest a capitalei, oferindu-le o experienţă plăcută de cumpărare, produse de calitate şi servicii de consiliere privind creşterea şi îngrijirea animalelor de companie", a declarat Adriana Aruxandei, manager dezvoltare rețea Animax într-un comunicat de presă.

Odată cu deschiderea magazinului din Galați, în cadrul celei mai noi galerii comerciale din ora, Animax a venit și cu un concept inovator pentru piaţa de profil din România, introducând în cadrul magazinului un centru de îngrijire şi înfrumuseţare canină: Pet Spa & Resort.

„Magazinul din Galaţi este primul din reţeaua noastră care cuprinde şi un centru de îngrijire, înfrumuseţare şi spa. Conceptul este nou în România, însă este destul de cunoscut în Occident. Prin noul centru inaugurat la Galaţi, vrem să ridicăm nivelul şi gradul de complexitate al serviciilor oferite animalelor de companie şi să le ducem în zona premium”,  a declarat Adriana Aruxandei.

Anul acesta, Animax şi-a extins reţeaua de magazine în Bucureşti şi în ţară, lansând 5 magazine de mari dimensiuni. Animax este prezent la nivel naţional cu o reţea de 36 de magazine în Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015