Hotpod Yoga este un concept creat de doi londonezi, Max şi Nick, care şi-au dorit să găsească o metodă creativă de a face practica yoga accesibilă tuturor.
Joi
05.02.2015
Trei tinere au adus din Londra în Capitală HotPod Yoga, un concept care te face să uiţi de toate grijile.
 

Din 6 februarie, bucureştenii se vor putea bucura de o nouă experianţă care promite să îi relaxeze total pe parcursul unei şedinţe de 60 de minute: Hotpod Yoga. Conceptul a fost adus prin franciză în România de 3 tinere antreprenoare, Anca Strugariu, Mirela Mardare şi Alexa Boeriu, legate de o prietenie de o viaţă şi pasiune pentru lifestyle sănătos, cu o investiţie de circa 35.000 de euro. Cele trei şi-au propus ca în acest an Hotpod Yoga să ajungă pe buzele tuturor bucureştenilor, urmând ca ulterior să dezvolte microuniversul mov şi în alte oraşe din ţară.

Anca este cea care a descoperit Hotpod Yoga în cartierul unde locuieşte la Londra: A fost dragoste la prima ședință: studioul încălzit, luminat subtil şi mirosind divin, împreună cu metoda vinyasa fluidă și senzația de detoxifiere prin transpirație m-au făcut să uit pe moment de absolut toate grijile. Era în sfârşit acea combinaţie ideală între yoga, cardio şi relaxare!”.

Hotpod Yoga este un concept creat de doi londonezi, Max şi Nick, care şi-au dorit să găsească o metodă creativă de a face practica yoga accesibilă tuturor. Astfel s-a născut conceptul Hotpod: un studio portabil şi gonflabil încălzit la 37 de grade, o practică accesibilă oricui, un exerciţiu intens şi relaxant în acelaşi timp.

„Metoda Hotpod este un secvență vinyasa de 60 de minute, adaptabilă oricărui nivel. Diferenţa dintre Hotpod Yoga şi o şedinţă clasică de yoga este abordarea pe care o avem şi microuniversul creat în studioul nostru gonflabil. Focusul principal al Hotpod este o atitudine deschisă – punând accentul pe simplitate, speram să risipim anxietatea şi să-i încurajăm pe sceptici. Toată lumea este binevenita la orele noastre, indiferent de motivele fiecăruia, fie că este un abdomen plat, o flexibilitate ridicată sau ceva mai spiritual”, explică Alexa.

După ce au devenit cliente fidele în Londra, cele 3 tinere s-au întâlnit cu Nick şi Max, fondatorii companiei şi au discutat ideea de a aduce Hotpod Yoga şi la Bucureşti. Franciza a fost preluată la sfârşitul anului 2015, iar pe 15 ianuarie a avut loc lansarea informală a conceptului în România, cu un program de şedinţe limitat la 1 şedinţă pe zi.

Credem că ceea este extraordinar într-o franciza, şi mai ales la Hotpod Yoga este relaţia win-win a ambelor părţi. Cei 2 fondatori, Max şi Nick, îşi doresc foarte mult să ne ajute pentru a crea un business de succes. De aceea am învăţat extrem de mult în ultimele luni de la ei despre tot ce înseamnă să conduci un business: strategie, marketing, costuri, viziunea lor despre yoga”, explică cele 3 antreprenoare.

Lansarea oficială va avea loc pe 6 februarie, când vor veni la Bucureşti şi cei doi fondatori ai conceptului. „După 6 februarie vom avea un program nou, cu 2-3 ţedinte pe zi. Studioul nostru gonflabil are capacitate limitată de 20 de persoane şi noi sperăm ca va fi întotdeauna plin!”, spune Alexa.

Hotpod Yoga a fost lansat în urmă cu doi ani în Marea Britanie. Conceptul a avut o creştere exponenţială cu 3 locaţii în Londra, 6 în alte oraşe britanice, una la Amsterdam, Bucureştiul fiind cea de-a treia Capitală europeană care se va putea bucura de beneficiile Hotpod Yoga.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe