compania mea

afaceri | 17.02.2015

Idei de afaceri în oraşe mici

Chiar dacă multe dintre ele sunt „locuri în care nu se întâmplă nimic“, business-urile locale se pot dezvolta foarte bine şi în oraşele mici. Trebuie să fiţi doar mai atenţi la specificul fiecărei localităţi în parte şi mai ales la necesităţile locuitorilor. Publicaţia „Adevărul“ ne propune o trecere în revistă cu idei de afaceri în oraşe mici.

Chiar dacă multe dintre ele sunt „locuri în care nu se întâmplă nimic“, business-urile locale se pot dezvolta foarte bine şi în oraşele mici. Trebuie să fiţi doar mai atenţi la specificul fiecărei localităţi în parte şi mai ales la necesităţile locuitorilor. Publicaţia „Adevărul“ ne propune o trecere în revistă cu idei de afaceri în oraşe mici.

afaceri | 06.01.2015

Ce loc ocupă România în topul destinaţiilor preferate de retaileri

Jones Lang LaSalle a realizat un studiu care analizează extinderea şi prezenţa a 250 de retaileri internaţionali în peste 57 de pieţe comerciale importante. Citeşte pe ce loc se află Bucureştiul şi ce capitală ocupă poziţia fruntaşă.

afaceri | 30.12.2014

Studenții români vor să fie proprii lor șefi

Studiul Barometrul antreprenoriatului românesc arată că 52% dintre tinerii studenţi vor să înceapă propria afacere în următorii doi ani, iar 57% ar prefera să fie antreprenori și nu manageri într-o companie.

afaceri | 14.09.2014

10 caracteristici ale antreprenorilor de succes

În urma unor studii de cercetare, publicate sub titlul “The Big Five Personality Dimensions and Entrepreneurial Status“, s-a constatat că personalitatea antreprenorilor este diferită de cea a managerilor de companii.

afaceri | 15.06.2014

Românii de orice vârstă pot înfiinţa gratuit o microîntreprindere

Veste bună venită din partea guvernanților: românii aflaţi la orice vârstă, care nu au mai avut anterior o afacere proprie, pot înfiinţa gratuit o microîntreprindere.

afaceri | 18.02.2014

Antreprenor la început de drum, caut finanţare. Ce şanse am în România?

“În România, 1 din 100 de tineri decid să înceapă o afacere pe cont propriu, faţă de 1 din 4 tineri în Cehia, Polonia sau Ungaria.”

afaceri | 20.12.2013

De ce să angajezi un proaspăt absolvent de facultate?

Astăzi, studenții își gasesc cu greu un loc de muncă cu toate că “s-ar zice” că sunt bine calificați și au cunoștințele necesare pentru a face față provocărilor de pe piața muncii.

afaceri | 02.12.2013

Cum se poate face marketing online fără a părea că încerci să vinzi ceva

O analiză Pixio arată că, în general, companiile consideră că este suficient ca în online să își prezinte produsul publicului, prin reclame clasice, un site de prezentare și eventual, o pagină de Facebook.

afaceri | 29.10.2013

Aplicația mobilă pentru pasionații de shopping

În urma analizei tendințelor de consum ale shopperilor bucureșteni și evoluțiilor digitale, se lansează Bucharest Shopping, prima aplicație mobilă ce reunește piața de shopping din București.

afaceri | 30.09.2013

Antreprenorii români vor finanțare

Cei care au companii cu venituri până la 1 milion de EUR consideră că finanţarea se obţine dificil în România. Pentru aceștia, factorul decisiv în alegerea sursei de finanţare este păstrarea independenţei în deciziile de business.

afaceri | 03.08.2013

Cei mai doriți angajatori în 2013

O companie de IT se află în fruntea topului celor mai doriți angajatori din România, potrivit unui studiu realizat Catalyst Consulting.

afaceri | 11.07.2013

Antreprenoriatul: cheia ca tinerii fără job să nu devină o generaţie pierdută

Şomajul în rândurile tinerilor afectează cele mai mari economii ale lumii (ţările G20) şi, în egală măsură, România. Se aşteaptă ca rata şomajului în rândul tinerilor să crească în următorii 5 ani.

afaceri | 20.06.2013

Cercetarea de piaţă – spender (cheltuitor) sau saver (econom)?

În cadrul celei de-a treia ediții a ediţie Esomar Meetop România speakerii români şi internaţionali au răspuns la întrebarea ”Cercetarea de piaţă – spender sau saver?”.

afaceri | 29.04.2013

Cele 10 porunci în social media marketing

Dacă ştii cum să te foloseşti corect de social media marketing business-ul tău va avea numai de câştigat.

afaceri | 08.04.2013

Cât de sigură e parola ta?

În condiţiile în care securitatea datelor personale pe internet rămâne o provocare şi în 2013, în continuare, în lume, cele mai folosite parole sunt cifrele „123456”, fix în această ordine, dar şi cuvântul „parolă” pe post de parolă.

afaceri | 13.03.2013

Horoscop de afaceri

Deși cred în predicțiile horoscupului la fel de mult cum cred că voi câștiga la loterie, citesc în continuare zilnic ce îmi prezic astrele.

afaceri | 15.02.2013

Ce servicii medicale alegem

200 RON/ luna este diferența dintre accesul la serviciile medicale din România și cele primite în cele mai bune instituții medicale din Europa.

afaceri | 29.01.2013

Te gândești numai la fotbal?

Atunci ia-ți colegii și înscrieți-vă la cea de-a patra ediție a Cupei ”Cornel Dinu” pentru companii, cel mai mare eveniment dedicat sportului în cadrul companiilor.

afaceri | 15.01.2013

Cât timp (și nervi) economisești dacă plătești întreținerea online?

Întreținerea părea imposibil de plătit cu cardul, însă Aviziero a venit cu o soluție la această problemă.

2
3