Te gândești numai la fotbal?

Competiția este susținută și supravegheată de unul dintre reprezentanții de seamă ai fotbalului românesc, Cornel Dinu. Fostul jucător care a fost de 6 ori campion al României la fotbal este și autorul a două romane: ”Zâmbind în iarbă” și ”Jucând cu destinul”.

Sursa foto:www.cupacorneldinu.ro

Marți
29.01.2013
Atunci ia-ți colegii și înscrieți-vă la cea de-a patra ediție a Cupei ”Cornel Dinu” pentru companii, cel mai mare eveniment dedicat sportului în cadrul companiilor.
 

Cea de-a patra ediție a Cupei ”Cornel Dinu”- pentru companii se va desfășura în cadrul complexului Herăstrău Football situat în Parcul Herăstrău din Capitală, pe durata a trei luni: martie- iunie 2013. Competiția se adresează jucătorilor amatori din marile companii din România. Poți participa doar dacă nu activezi ca jucător profesionit sau semi-profesionit la nicio echipă de fotbal din cadrul primelor trei divizii de fotbal din țara noastră, cât și în cadrul echipelor de futsal.

Cupa ”Cornel Dinu”- pentru companii a debutat în septembrie 2011. Prima ediție a adunat 26 de echipe participante, formate din peste 300 de angajați. La celelalte două ediții au participat 32, respectiv 36 de echipe. În total, 57 de companii și peste 900 de jucători au așteptat fluierul de start al partidelor de fotbal pentru a câștiga trofeul competiției.

În acest an sunt disponibile 48 de locuri. Dacă vrei să participi împreună cu colegii tăi la această competiție, trebuie să plătiți taxa de înscriere, în valoare de 850 de euro plus TVA și să aveți în vedere următoarele reguli:

  • O companie poate înscrie maximum 2 echipe.
  • Orice echipp va avea minimum 6, maximum 13 jucatori, lotul fiind format exclusiv din angajați ai companiei pe care o reprezintă (excepție făcând doar reprezentantul oficial, dacă acesta nu este și jucător de câmp).
  • Meciurile se vor desfășura între două echipe formate din 6 jucători ( un portar + 5 jucători de câmp) timp de 2 reprize a câte 20 de minute fiecare.
  • Înainte de intrarea pe terenul de joc, fiecare jucător va trebui să prezinte cardul de joc nominal emis la începutul competiției fiecărui participant.

Detalii complete privind înscrierea, participarea și programul celei de-a patra ediții a Cupei ”Cornel Dinu”- pentru companii găsești pe site-ul oficial al competiției.

(L.N.)
/5/
Vezi mai multe

Articole citite

Idei de afaceri în oraşe mici /17.02.2015

Chiar dacă multe dintre ele sunt „locuri în care nu se întâmplă nimic“, business-urile locale se pot dezvolta foarte bine şi în oraşele mici. Trebuie să fiţi doar mai atenţi la specificul fiecărei localităţi în parte şi mai ales la necesităţile locuitorilor. Publicaţia „Adevărul“ ne propune o trecere în revistă cu idei de afaceri în oraşe mici.

Egalitatea de gen generează performanţe mai bune în companii /03.02.2015

Ernst&Young a publicat raportul Women. Fast forward: The time for gender parity is now, care și-a propus să afle răspunsul la două întrebări: care sunt cele mai importante bariere în dezvoltarea profesională a femeilor şi care sunt elementele care le pot propulsa în carieră.

De unde se inspiră românii când aleg numele firmelor /22.01.2015

Atunci când îşi aleg denumirile firmelor, imaginaţia românilor nu are limite. Cei mai mulţi dintre români aleg cu sufletul, cu speranţă şi, în unele cazuri, cu foarte mult umor. Dovadă studiul făcut de compania Keysfin care a căutat cele mai originale denumiri de firme.

Ce loc ocupă România în topul destinaţiilor preferate de retaileri /06.01.2015

Jones Lang LaSalle a realizat un studiu care analizează extinderea şi prezenţa a 250 de retaileri internaţionali în peste 57 de pieţe comerciale importante. Citeşte pe ce loc se află Bucureştiul şi ce capitală ocupă poziţia fruntaşă.

Studenții români vor să fie proprii lor șefi /30.12.2014

Studiul Barometrul antreprenoriatului românesc arată că 52% dintre tinerii studenţi vor să înceapă propria afacere în următorii doi ani, iar 57% ar prefera să fie antreprenori și nu manageri într-o companie.