Esotiq

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Marca ESOTIQ & HENDERSON este pe piață de peste 20 de ani. În Polonia, gigantul de lenjerie deține peste 260 de magazine proprii și în franciză, iar de câțiva ani deschide cu succes noi locații în afara țării.

ESOTIQ este un brand de lenjerie intimă pentru femei energice, moderne și conștiente. Misiunea noastră este să modelăm corpul feminin prin lenjerie, rafinată în fiecare detaliu! Astfel încât, în timp ce o porți, să te simți mereu încrezător și unic. Acest lucru este posibil datorită experienței noastre de peste 20 de ani în designul sutienelor, pe care le creăm din cele mai bune materiale, conform artei ajustării, adică ajustarea profesională a lenjeriei la corpul dumneavoastră. Credem că un sutien perfect selectat înseamnă bunăstare și confort în fiecare zi.

Pe lângă lenjerie, magazinele ESOTIQ oferă o colecție de articole de îmbrăcăminte de lounge, pijamale, costume de baie și produse cosmetice.

Compania oferă partenerilor săi străini oportunitatea de a deschide magazinele ESOTIQ.

Încă de la început, un potențial partener de afaceri se poate baza pe sfaturi în alegerea unei locații adecvate și pe posibilitatea de a participa la negocierile condițiilor de dezvoltare a afacerii. Întregul proces de deschidere este coordonat de noi. Putem ajuta la realizarea unui design pentru salonul de lenjerie intimă, precum și la identificarea unui contractant de mobilier în cazul în care clientul dorește să-și facă mobila în Polonia. Un potențial partener de afaceri nu trebuie să aibă experiență - toate cunoștințele îi pot fi transmise în timpul formării. Cel mai important lucru pentru noi este angajamentul față de desfășurarea activității economice.

ESOTIQ pune un accent deosebit pe suportul de vânzări prin instruirea personalului, împărtășirea cunoștințelor unice și dezvoltarea gamei de produse în cooperare cu specialiști de seamă din industria modei.

Unitati in sistem de franciza

260 (Polonia)

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Sprijin pentru partener:

• Oferim un model de afaceri dovedit care garantează venituri satisfăcătoare.

• Grija angajaților ESOTIQ în fiecare etapă a cooperării. Oferim continuitate a serviciului - de la procesul de amenajare a spațiilor, până la suport continuu în operațiunile zilnice.

• Fiecare salon ESOTIQ face parte dintr-un lanț - aspectul său trebuie să fie unificat. Partenerii folosesc serviciile designerilor noștri în amenajarea spațiilor lor, care pot implementa designul magazinului, inclusiv mobilier, ghișee, amenajarea iluminatului etc. Acesta trebuie să fie un cadru care să garanteze confort pentru client, precum și cantitatea potrivită de marfă care urmează să fie expusă, ceea ce garantează vânzări bune.

• Aveți posibilitatea contactării producătorilor noștri de mobilă în cazul în care piesele care vă sunt necesare pot fi fabricate în Polonia.

• Asistență la amenajarea vitrinelor și a colecțiilor în magazin, inclusiv în expunerea mărfurilor pe umerase, precum și a mobilierului dedicat

• Sprijin în optimizarea stocării în funcție de capacitatea magazinului.

• Training de produs și pentru bra-fitting.

• Imagini de produse, cataloage și materiale grafice pentru magazine și site-ul ESOTIQ.

• Asistență în gestionarea promoțiilor și acțiunilor în magazin și pe site


Investitie totala, asteptari

Suma estimată a investiției:

Costul investiției variază în funcție de starea sediului, de amploarea modificărilor necesare sau de țara în care este deschis salonul.

Costul investiției aferent amenajării salonului se ridică la 225 EUR net/m2 (mobilier și elemente decorative).


Cerinte de baza

Cerinte de bază:

• saloanele pot fi deschise în localitățile cu populație peste 50 mii locuitori;

• spațiu de 50 - 100 m2 situat în centrul orașului, pe strada comercială principală sau într-un centru comercial;

• acoperirea costurilor de proiectare a magazinului, mobilier și alte amenajări necesare;

• suportarea costurilor pentru închirierea spațiilor comerciale și angajarea personalului;

• achiziționarea de bunuri;

• monitorizarea vânzărilor;


Informatii despre francizor

Esotiq & Henderson S.A.

ul. Budowlanych 31C, 80-298 Gdańsk, Poland

+48 693 990 346

exportinfo@esotiq.com

esotiq.com

Persoana de contact pentru candidati

Emilia Romanowska (English)

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Esotiq.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.