FUN SCIENCE - PROFESORII TRĂSNIȚI

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Fun Science-Profesorii Trăsniți® este franciza care transforma știința într-o aventură trăsnită în domeniul educației pentru copii, din 1996 din 1996 în Spania și din 2005 în România.

Aceasta ajută copiii cu vârste între 4-13 ani,  să exploreze lumea din jurul lor prin activități științifice captivante. Pentru a aduce aceste programe la copiii din întreaga lume, ne extindem global. Dacă doriți să faceți o diferență în educația științifică a copiilor și să inspirați mințile inovatoare ale viitorului, această oportunitate de franciză Fun Science-Profesori Trăsniți® ar putea fi potrivită pentru dvs.

Suntem UNICI în felul în care aducem ȘTIINȚA în viața copiilor. Activitățile științifice pentru copii se bazează pe expertiza oamenilor de știință din toate părțile globului. Educăm râzând și experimentând iar copiii învață în timp ce se distrează! 

Captarea interesului pentru ȘTIINȚĂ - o NEVOIE permanentă într-o societate!

 • Preocupăriprecum: încălzirea globală, siguranța alimentelor, economisirea resurselor, cercetareamedicală, dovedesc că știința reprezintă o forță importantă în ceea ce privește mediul, economia și problemele sociale.

Tinerii au nevoie de cunoștințeabilități, instrumente și experiență științifică spre a face față provocărilor viitorului.

Unitati personalizate

Master franciza Fun Science- Profesorii Trăsniți® există în România prin 2 Variante Homebase: București (Master Franciza), și județul Galați iar internațional în: Argentina, Australia, Bahrain, Bolivia, Brazilia, Cambogia, Canada, Columbia, Croația, Cipru, Ecuador, Egypt, Filipine, Franța, Grecia, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Kuveit, Liban, Malta, Mongolia, Noua Zeelandă, Nigeria, Oman, Portugalia, Puerto Rico, Qatar, Regatul Unit al Marii Britanii, Republica Dominicană, Spania, Taiwan, Turcia, UAE, USA.

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Vă vom învăța tot ce trebuie să știți pentru a vă începe propria franciză în domeniul științei pentru copii.

Oferim viitorilor nostri francizati suport operational, know-how, marketing, conținut și popularitate în social media (Profesorii Trăsniți au aprox 95K abonați pe YouTube, 61K Followers pe TikTok, peste 10K like-uri pe Facebook). Mai oferim:

 • Manuale de Know How, metodologie și brand;
 • Scenarii de lucru pentru mai multe domenii ale științei; (fizică, chimie, biologie, astronomie, ecologie, nutriție, inters social, anatomie);
 • Elemente de brand și suport de marketing;
 • Materialele necesare de intrare în piața francizatului;
 • Grafică și design;
 • Redevență fixă;
 • Exclusivitate în teritoriu.

Înțelegem că nu aveți experiență în acest domeniu, iar noi vom împărtăși cu dvs toate cunoștințele noastre despre găsirea celor mai buni clienți, implementarea celor mai bune programe și menținerea loialității clienților.

Totul începe cu un curs cuprinzător de formare inițială pentru franciză:

 • 4 zile la în teritoriul  nostrum.
 • Acest prim curs de formare este axat pe management, marketing, tehnici de vânzare, programe, politică de personal și sisteme de afaceri organizaționale. Veți avea acces și la videoclipuri de instruire și manuale.
 • 4 zile de formare în teritoriul francizatului cu unul dintre membrii importanți ai echipei noastre de suport.
 • Vă vom ajuta să selectați, să instruiți și să pregătiți primii dvs instructori (indivizi creativi care vor realiza spectacolele și vor facilita atelierele). Apoi, vă vom ajuta să începeți operațiunile, asistându-vă în organizarea primelor activități promoționale.

Suport continuu în marketing și operațiuni:

 • Acces la intranetul francizei noastre, de unde puteți descărca propuneri de proiecte, imagini, videoclipuri, scripturi și orice alte materiale de marketing de care ai nevoie.
 • Acces la sute de experimente științifice și la un număr nesfârșit de ateliere (actualizate continuu prin cercetare și dezvoltare).
 • Acces telefonic și prin email la personalul nostru profesionist în timpul orelor/zilelor de lucru obișnuite, atunci când este necesar.
 • Comunicare deschisă cu alți francizați prin intermediul intranetului și emailului pentru a împărtăși experiențe și sfaturi.
 • Pachet inițial de materiale promoționale și de ateliere cu brandul nostru pentru a vă ajuta în promovarea și dezvoltarea afacerii dvs.

Investitie totala, asteptari

Investiția totală estimată:

Varianta 1: Fun Science- Profesorii Trasniti® -FlexiHub 30,000 euro - 40.000 euro

Varianta 2: Fun Science- Profesorii Trasniti® -The Lab® 40.000 euro - 75.000 euro          

Taxa de intrare: 25.000 euro, fără TVA

Redevență: 75 euro/lună, fără TVA

Taxa de marketing: 15 euro/lună, fără TVA

 


Cerinte de baza

Nu este nevoie să fiți un om de știință pentru a deschide o franciză în domeniul educației științifice. Cu toate acestea, se recomandă o experiență solidă în vânzări sau marketing, cu abilitatea de a dezvolta o afacere prosper și competențe manageriale.

 • Francizații trebuie să locuiască în piața în care doresc să opereze;
 • Disponibilitate full-time pentru administrarea zilnica a activității;
 • Preocupat/a de educatia științifică a  copiilor din teritoriul său;
 • Spirit antreprenorial;

Bun organizator și comunicator.


Informatii despre francizor

Fun Science Project

Strada Mărțișor nr 59 sect 4, București

+40722685804

profesoriitrasniti@gmail.com

funscience.ro

Persoana de contact pentru candidati

Andreea M. Stoica

tel. +40722685804

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre FUN SCIENCE - PROFESORII TRĂSNIȚI.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.