Francizații BON BON trebuie să plătească 50 de mii de coroane cehe pentru a deschide un magazin în franciză, însă trebuie să investească aproximativ 250 de mii de coroane cehe pentru a decora și utila magazinul conform standardelor de marcă.
Luni
03.07.2017
Firma cehă BON BON produce și vinde de 10 ani ciocolată originală, sub diferite forme. În acest an, se lansează afacerea de franciză și în Slovacia.
 

În zeci de magazine, nu numai în Republica Cehă, dar și în multe alte țări din UE, compania BON BON oferă dulciuri originale din Tabor. Proprietarul brandului companiei Kovandovi s.r.o. folosește anual 20 de tone de marțipan în toată rețeaua de hipermarketuri. BON BON produce pe an, în total, aproximativ 36 de tone de trufe exclusiv din ciocolată italiană de calitate, în diferite proporții de cacao.

Firma BON BON se extinde în acest an și în Slovacia, unde va deschide filiale în Humenné și Nitra. În urmă cu câteva săptămâni, a început să funcționeze și în Banská Bystrica.

„În Slovacia, în prezent, există încă 3 persoane interesate de franciză“, spune fondatorul și proprietarul companiei Petra Kovandová. Conceptul de franciză nu a fost schimbat niciodata din momentul lansării pe piață și la fel a rămas și manualul operațional pentru francizați.

„Îmbunătățim permanent produsele, iar schimbările și inovațiile se aplică în întreaga rețea a afacerii noastre, astfel încât să răspundem întotdeauna cerințelor actuale ale pieței “, explică francizorul strategia sa de succes pe termen lung.

Partenerul potrivit pentru afacerea noastră

Noile sucursale ale firmei BON BON vor fi deschise în centrele comerciale private din Republica Cehă, pe care potențialul francizat le va identifica în orașe cum ar fi Karlovy Vary, Olomouc, Most, Pardubice, unde există disponibilitate, așa cum este în centrul comercial Florentinum, din Praga. Candidații pot alege astfel mai rapid și mai ușor locația potrivită. Kovandova oferă o licență de vânzare în concesiune, standardizată, pentru care pregătirea înainte de lansarea operațiunilor durează aproximativ o lună și costă aproximativ 320 de mii de coroane cehe, fără TVA.

Cu toate acestea, conceptul de franciză BON BON, în comparație cu alte rețele de succes, are un cost redus. O mare parte dintre candidații în căutare de francize renunță doar din lipsă de fonduri.

„Partenerul ideal este interesat și de bani, dar, în special, este mai interesat de împărtășirea ideilor noastre, este capabil din punct de vedere organizațional și încrezător în succesul afacerii„ adaugă Kovandová.

Dacă vrei sa devii Master Francizat sau ești pregătit să achiziționezi franciza BON BON, o putem aduce în Romania, pentru tine, prin intermediul partenerilor noștri de la Profit System Slovacia. Trimite un email, în acest sens, la adresa mcoman@profitsystem.ro și iți vom răspunde cât mai curând posibil.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015