Restaurantul Fast-Food Calif lansează în curând franciza Condimental!

Ai gustat vreodată Kebun de vită cu orez, tahina, rodii și pătrunjel? Sau Dil kebab de pui? Sau poate kebun de pui cu orez, sos oriental și pătrunjel?
La Calif, totul se învârte în jurul rețetelor consacrate, dar și a unor rețete noi, care îți oferă o nouă viziune asupra gustului și aromelor inspirate din Orient.
La Condimental, sunt toate așa cum trebuie: ingrediente proaspete, lipii coapte pe loc, cu răbdare, cartofi rumeniți la cuptor, sosuri ce clocotesc dis-de-dimineață și mâncare gătită, preparată zilnic, doar după rețete proprii.
Când sunt toate bune, rămâne doar să te bucuri de experiența Condimental de Calif!
Așa începe povestea francizei Condimental ...
Radu Tănase a fondat Calif, vrând să reinventeze un produs oarecum demodat, shaorma. Ulterior, a deschis încă două sedii. De anul acesta a lansat și Condimental, un business separat, într-o zonă mai premium.
Dorința lui Radu Tănase este să deschidă 10-15 sedii noi în sistem de franciză. Prima franciză va fi deschisă în trei săptămâni, în București, în zona Bucur Obor. Dorința fondatorului Calif e ca brandul Condimental să ajungă în orașele mari, iar Calif în tot restul țării, pe lângă orașele mari.
Franciza va fi deschisă pentru Condimental de Calif, dar Radu Tănase explorează pe viitor și existența unei francize Calif.
Taxa de franciză Condimental de Calif costă 15.000 de euro și se plătește o singură data, la semnarea contractului de franciză. La aceasta, se adaugă redevențele și contribuțiile de marketing.
Pentru un antreprenor, pare o investiție mare, dar poziționarea brandului se dorește a fi una premium. Așadar, dacă te gândești să investești în această franciză, o unitate Condimental de Calif ajunge la 120.000 - 170.000 de euro, în funcție de dimensiunea sediului.
"Suntem pe piață din 2010 și de vreo cinci ani, lunar, am 3-4 propuneri de francizare. De fiecare dată am venit cu explicația că nu suntem încă suficient de maturi și bine puși la punct în așa fel încât să acordăm franciza. Încă din anul doi de funcționare avem în spate un centru propriu de producție și orice materie primă e făcută în acest centru. Eu pot asigura calitate constantă prin centrul de producție pe care-l vom extinde până la 1.000 de metri pătrați", a declarat Radu Tănase pe scena evenimentului Fast Forward Business Summit.
Iată câteva imagini de la inaugurarea Condimental de Calif ... yummy !!!
Dacă îți dorești să ai propria afacere, însă nu ai experiență în domeniul ales, franciza poate fi o soluție pentru tine! Vei primi pe tavă expertiza unor antreprenori care au testat deja succesul și, în plus, vor fi alături de tine tot timpul pentru că succesul tău e și succesul lor! Înscrie-te acum la newsletter pe site-ul franchising.info.ro și află ce franciză ți se potrivește!
Articole citite

Când vorbești despre franciza Leonidas, constați că amestecul de rafinament, tradiție și profitabilitate îți oferă tot atâtea argumente pentru a te alătura acestei rețele internaționale.
Lanțul american de restaurante în franciză Wendy's și-a îndreptat atenția către dezvoltarea de jocuri de aventură bazate pe teme fast-food, ca parte a unei campanii de marketing inteligente.
Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.
Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.
În fiecare an, figurinele rafinate din ciocolată oferite cu mult drag de către cei de la Leonidas sunt legate de sărbătorile pascale. Este un moment de vârf, dar și un prilej pentru noii parteneri de a se alătura acestei francize care a cucerit lumea de mai bine de o sută de ani.
Cele mai citite

În ultimii ani, românii au descoperit o afacere profitabilă: plantațiile de afin. Cererea este în creștere, iar condițiile pedoclimatice favorabile determină o recoltare a fructelor cu aproximativ două săptămâni înaintea competitorilor europeni.
Franciza RomBeer a lansat un concept de rulotă dotată cu cameră frigorifică, singura din România adaptată pentru vânzarea de bere artizanală în spații deschise.
Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Un brand polonez de încălţăminte a devenit principalul factor de expansiune pentru un grup care dezvoltă mai multe francize în România.
Subiecte populare in Forum
Povestea din cutie
Asa este daca ai sanatate le ai pe toate..Cat despre stilul de viata sanatos e f greu....
Povestea din cutie
Numai cat auzi 'STIL DE VIATA SANATOS " si atentia iti este acaparata.Cel mai de pret lucru este sanatatea si pe urma vin toate
Povestea din cutie
Suntem prea saraci ca sa nu ne pese cum ne alimentam daca asta inseamna sanatate atunci numarul adeptilor este sigur in crestere
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
La moldoveni este toata nadejdea,la Prut si dincolo ....
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
Lumea buna a micului Paris...a ramas in urma dar parfumul manierelor elegante reinvie si de ce sa nu ajunga si la ....Iasi
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Trebuie sa ai mare curaj daca maresti incasariele prin marirea numarului puncteleor de desfacere este o metoda pe care nu oricine are curajul s-o aplice ,cu atat mai mult o...
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Buna ziua, Unde aveți predominant punctele de lucru? În centre comerciale sau stradal? Multumesc.
Inspirat de colonelul Sanders
Din start figura romanului este mult mai simpatica deci nu poate fi vorba de copie,logo-ul lui dormi cu el sub perna,trebuie sa castige in instanta,felicitari