Un partener al sportului rege se extinde pe piața locală

Hervis Sports furnizează articole sportive specifice fotbalului echipei de juniori a clubului Politehnica Timișoara şi oferă reduceri posesorilor de carduri PoliCard/PoliAvantaj.
Joi
05.07.2012
Retailerul de echipamente sportive Hervis Sports vrea să-şi dezvolte reţeaua de magazine din România.
 

Hervis Sports, cel mai mare lanţ austriac de dealeri de echipamente sportive, vrea ca în următorii 5 ani să ajungă la o reţea 30 de magazine în România. Retailerul sportiv a inaugurat ultimul magazin de pe piaţa locală în cadrul ansamblului urbanistic Palas Iaşi. În anul 2013, Hervis Sports va deschide o unitate în Promenada Mall, centru comercial care are programată deschiderea în luna octombrie a anului viitor, în zona Floreasca din Bucureşti.

Magazinele Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand. Aproximativ 40% din produse aparţin mărcilor proprii: Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. iar 60% din produse aparţin altor mărci sport cunoscute: Nike, Adidas, Puma, Wilson etc.

În mai 2012, Hervis Sports a creat împreună cu grupul francez GO Sport, consorţiul Sports Trade& Marketing International (STMI), iniţiativă care îi plasează pe cei doi parteneri între primii 3 dealeri europeni de echipamente sportive. În România, principalii concurenți ai Hervis sunt Decathlon și Intersport.

Hervis Sports este unul dintre partenerii echipei de fotbal Politehnica Timişoara. Retailerul furnizează articole sportive specifice fotbalului echipei de juniori a clubului şi oferă reduceri posesorilor de carduri PoliCard/PoliAvantaj.

Hervis Sports deţine peste 170 de magazine în ţări ca Austria, Slovenia, Ungaria, Cehia, Croaţia şi România. Primul magazin din România a fost deschis în anul 1997. Pe piaţa locală, compania deţine în prezent 12 magazine: 3 în Bucureşti şi câte unul în Constanţa, Brăila, Sibiu, Arad, Timişoara, Oradea, Iaşi, Târgu Mureş şi Cluj.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015