Retailerii continuă expansiunea pe piața locală

Potrivit studiului Retailer Scorecard, realizat de World Wide Fund For Nature România, Billa se clasează pe locul 2 într-un top al retailerilor care comercializează produse provenite din țara noastră.
Vineri
06.07.2012
Billa se alătură lanțurilor de supermarketuri care se extind în România prin deschiderea unui nou magazin la Târgu Mureș.
 

Billa România, parte a grupului Rewe, a deschis recent un nou supermarket la Târgu Mureș. Noul magazin este al treilea supermarket pe care retailerul îl inaugurează în acest an. Unitatea are un spațiu de peste 800 de metri pătrați și pune la dispoziția clienților o gamă de aproximativ 7.000 de produse. În prezent, Billa a ajuns la o rețea de 64 de supermarketuri pe piața locală.

Retailerul a mai inaugurat în acest an două unități pe piața locală, una la Arad și una la Galați. La începutul anului, Billa anunța că intenționează să deschidă cel puțin încă 10 magazine pe piața locală.

Lanțul de supermarketuri Billa este prezent în România din anul 1999, când a deschis prima unitate în cartierul Titan din București. Rewe International, entitatea ce operează Billa în afara granițelor Austriei, are un număr de peste 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. Grupul Rewe operează pe piața locală și retailerul Penny Market.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015