Oportunitate interesantă în lumea publicității

Noțiuni de bază / Conceptul spaniol GrupoOverNews se bazează pe un sistem publicitar care nu este o noutate în lumea marketingului direct și al publicității, însă eficacitatea și succesul acestuia depind în mare măsură de aplicarea consecventă a unor reguli și de modul de abordare a afacerii, care trebuie să se diferențieze de formele clasice de publicitate și să fie capabil să sensibilizeze.
Luni
28.01.2019
Există un interes deosebit pentru campaniile media care se bazează pe reclame mai puțin obișnuite, spun reprezentanții francizei spaniole GrupoOverNews.
 

Reclamele au un impact puternic, fiind considerate, în general, ca un instrument serios de comunicare și ca un facilitator eficient în vederea obținerii rezultatelor dorite. GrupoOverNews abordează în mod creativ lumea reclamei și a publicității în general, oferind clienților săi atât oportunități clasice, cât și moderne, pentru a atrage atenția de care au nevoie. Ca rezultat al succesului inițial al conceptului dezvoltat de doi parteneri de franciză din Spania, una dintre cele două companii ale brand-ului spaniol (cea din Alicante), a dezvoltat sistemul de franciză pe piața internă din Spania și a extins, de asemenea, sistemul de franciză în străinătate. Extinderea este deja în plină desfășurare în Marea Britanie, iar următoarele piețe selectate sunt România și Ungaria.

Mai mult de 20 de ani de experiență în industrie au dus la crearea conceptului GrupoOverNews, care implică o eficientizare a activităților de marketing direct care stau la baza sistemului de publicitate. În practică, este vorba de producerea unor coperți personalizate pentru jurnale și reviste, pentru broșurile cu meniuri de preparate și băuturi, în care vor fi inserate reclamele unor comercianți care doresc să se promoveze. Pentru a clarifica direcțiile de acțiune, GrupoOverNews a identificat câteva domenii principale în care publicitatea și serviciile promoționale pot fi folosite pentru a genera un impact mare, cum ar fi: domeniul ziaristic (ziare, reviste), domeniul HoReCa – pentru hoteluri și restaurante (meniurile cu preparate/băuturi în restaurante, meniurile de băuturi în baruri/cafenele, hărțile turistice distribuite turiștilor), domeniul retail – pe ambalaje (cutii, pungi de hârtie),  instrumentele mass-media din corporații (buletine interne, mape pentru conferințe), precum și în alte domenii de activitate precum cele referitoare la atelierele de mecanică auto (dosarele cu actele de service ale autoturismului), saloanele de înfrumusețare, clinicile medicale etc.

Pachet de franciză personalizat

GrupoOverNews este deja disponibil pentru potențialii parteneri de franciză din România, sub forma unui pachet de franciză atractiv. Desigur, există criterii de bază în alegerea francizaților, cum ar fi implicarea directă în afacere și dezvoltarea activă a afacerii sau găsirea de noi clienți, dar GrupoOverNews oferă o oportunitate de afacere flexibilă și profitabilă. Pe baza informațiilor furnizate de companie, francizații pot decide cu privire la rata anuală a investiției (ceea ce înseamnă o taxă anuală ce variază între 4.000 și 7.000 de Euro), optimizând astfel riscul și nivelul de rentabilitate ale afacerii. "În toate cazurile, partenerii aleg nivelul de investiție pe care îl doresc și primesc întotdeauna cantitatea necesară de produse pentru a obține un randament bun al investiției și un profit atractiv. Valoarea acestora poate ajunge chiar la de cinci ori valoarea investiției"- spune Mario Brondani, proprietar al GrupoOverNews. El a adăugat că, datorită funcționării simple a sistemului, partenerii de franciză ar trebui să participe doar la o instruire de două zile la centrul de pregătire din Alicante sau la o locație din rețeaua de franciză.

Mai multe detalii privind sprijinul acordat de francizor, investiția și profilul francizatului sunt disponibile în oferta de franciză.

Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Recomandăm celor interesați să achiziționeze o franciză, să se înscrie în baza de date PROFIT system România, prin completarea formularului de înregistrare candidați, pentru a fi informați în legăturile cu ultimele noutăți de pe piața francizelor locale și internaționale.


Libertatea în sistemul de franciză / Fiecare sistem de franciză stabilește cerințele de bază pentru partenerii de franciză, oferindu-le diferite avantaje competitive. Acestea din urmă nu sunt doar sub forma unor concepte și procese de afaceri dovedite a fi de succes, ci constau și în dezvoltarea personală. Partenerii de franciză GrupoOverNews vor participa activ la managementul afacerilor, astfel încât, de regulă, aceștia provin din rândul antreprenorilor pasionați.
Business Development Manager