RITTER Broker preia inițiativa

Cătălin Vasile, Director General & Alexandra Brătescu, Director de vânzări, RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare / "Am gândit franciza ca pe o formă de dezvoltare, adunând în familia RITTER Broker și agenți economici care doresc să își mărească veniturile, dar nu dispun de un capital financiar destul de mare, cât și de experiența necesară pentru a porni singuri la drum" - declară Cătălin Vasile, Director General RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare.
Luni
18.02.2019
RITTER Broker a lansat recent o provocare pe piața asigurărilor, adresată celor care doresc să devină brokeri de asigurări sau să aibă propria afacere în franciză.
 

RITTER – Broker de Asigurare și Reasigurare SRL este o companie cu capital 100% românesc. Având o experiență de 10 ani în domeniul intermedierii, acordării de consultanță și asistență în domeniul asigurărilor, RITTER oferă acum, cu titlu gratuit, un număr de 50 de cursuri de calificare.

RITTER Broker își dorește să contribuie astfel la promovarea unei culturi în domeniul asigurărilor, prin oferirea accesului la informații care sunt în același timp corecte și complete. Aceste cursuri au, de asemenea, rolul de a sprijini un număr de 50 de persoane care prezintă un potențial crescut în domeniul vânzărilor de asigurări private. Compania oferă acest sprijin în principal celor care, din lipsa unei finanțări adecvate sau a lipsei unor informații, nu pot accede la această pregătire.

Noi dorim să susținem și să încurajăm persoanele pasionate de domeniul financiar de asigurări să își indelineasca obiectivele, să devină brokeri de asigurări și să își creeze o carieră de succes, astfel că, pe parcursul lunii februarie și martie 2019, organizăm o campanie la nivel național prin care acordăm gratuit 50 de cursuri de calificare în domeniul asigurărilor, cursuri acreditate la nivel național. Această sponsorizare pe care noi o facem se adresează tuturor persoanelor cu abilități de antreprenor care vor să își mărească veniturile prin vânzarea polițelor de asigurări” – declară Alexandra Brătescu, Director de vânzări – Ritter Broker.

RITTER Broker - Pregătirea asigurată

Perioada de desfășurare a campaniei „50 de cursuri gratuite pentru a deveni Broker în Asigurări!” este 8 februarie – 31 martie 2019. La finalul sesiunilor de formare a cursanților, aceștia vor da un examen și, după absolvire, vor putea începe să vândă orice tip de asigurări, de la toate societățile de asigurare prezente în România. Candidații vor beneficia de tot sprijinul din partea companiei de brokeraj pentru un start optim. Aceștia vor putea să își desfășoare activitatea ca brokeri de asigurări sau pot face un pas înainte spre deschiderea unei afaceri proprii, prin achiziționarea francizei RITTER Broker.

Colaborarea cu RITTER Broker, în sistem de franciză, oferă multiple avantaje:

  • oportunitatea de a conduce și dezvolta o afacere sub marca RITTER Broker, cu tot ceea ce reprezintă acest lucru: imagine, comunicare, infrastructura;

  • acces la oferta variată de asigurări de la toate societățile de asigurări prezente pe piața românească (și nu numai);

  • o largă paletă de tipuri de asigurări: de viață, de sănătate, de accidente, etc.

  • consiliere în găsirea celor mai bune soluții de extindere a afacerii;

  • plan de afaceri, inclusiv estimări financiare;

  • pregătirea personalului înainte și după începerea colaborării, formarea continuă, sprijin și îndrumare din partea francizorului;

  • manualul operațional și structura de lucru testată în cei 10 ani de activitate;

  • acces instant și gratuit la platforma RITTER – Broker, care susține întreaga activitate a francizei (platformă cu funcționalități personalizate);

  • suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate;

  • transparență în privința comisioanelor și a contractelor;

  • reducerea cheltuielilor administrative cu anumite taxe, raportări periodice, comisioane;

  • campanii publicitare;

  • aceleași standarde de lucru pentru toți francizații;

  • la finalul contractului, francizatul beneficiază de baza de date a clienților lui.

Am gândit franciza ca pe o formă de dezvoltare, adunând în familia RITTER Broker și agenți economici care doresc să își mărească veniturile, dar nu dispun de un capital financiar destul de mare, cât și de experiența necesară pentru a porni singuri la drum. Franciza pare astfel ca o stradă cu sens dublu: pe de o parte, prin partenerii francizați, ne mărim rețeaua de distribuție la nivel național, iar pe de altă parte, francizații care ni se alătură la drum beneficiază de tot know-how-ul nostru, de un ghid bine pus la punct, conform căruia fiecare știe ce are de făcut“- declară Cătălin Vasile, Director General RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare.

RITTER Broker - Înscrierea în program

Pentru a aplica la acest program, tot ce trebuie să faci este să te înscrii, folosind linkul www.ritter.ro/devino-partener și să scrii mesajul “Am citit articolul și sunt interesat să mă înscriu la cursul gratuit“. Candidații ce vor beneficia de cele 50 de cursuri gratuite în domeniul asigurărilor și al brokerajului vor fi aleși în ordinea aplicării. Mai multe informații referitoare la regulament și condițiile de participare poți găsi aici.


RITTER Broker - 10 ani de experiență pe piața asigurărilor / Specialiștii RITTER Broker vin în sprijinul francizaților cu toate cunoștințele dobândite în decursul celor 10 ani de activitate în România.
Business Development Manager