Francizorul “la doi pași” de francizat

„Suntem de-ai locului” / Noua campanie de brand LaDoiPași / aprilie – decembrie 2019
Luni
20.05.2019
Retailerul METRO Cash & Carry a lansat recent o nouă campanie de brand pentru rețeaua de franciză LaDoiPași.
 

Campania face trecerea de la comunicarea funcțională, centrată pe atributul de proximitate al brandului, la comunicarea emoțională, prin implicarea antreprenorului în viața comunității.

Denumită „Suntem de-ai locului”, campania se desfășoară în perioada aprilie – decembrie 2019, la nivel național și aduce în prim-plan modul în care magazinul devine locul de întâlnire în comunitate, unde antreprenorul însuși este gazda.

Campania spune povestea brandului printr-o serie formată din trei spoturi TV care surprind relația apropiată pe care antreprenorii LaDoiPași o au cu oamenii din comunitate. Sunt aduse în prim-plan situații cotidiene, în care se pot regăsi atât proprietarii, cât și clienții.

«Suntem de-ai locului» ilustrează trei povești din viața comunității LaDoiPași. Ne-am propus să surprindem ipostaze reale, în care proprietarul magazinului este implicat în activitățile clienților, le cunoaște și le împărtășește pasiunile: filmul, pescuitul sau fotbalul. În poveștile noastre magazinul devine mise en scene-ul acestor întâmplări cotidiene, transformându-l într-un simbol pentru inima comunității.” – a spus Ana-Maria Bălan, Creative Director Porter Novelli România.

În completarea spoturilor TV a fost creată și o componentă de conținut online, compusă din trei spoturi video care urmăresc reîntoarcerea în localitățile natale a trei vedete autohtone, care au fost pentru o zi ucenici în magazinele LaDoiPași, alături de antreprenori și membrii comunității.

Campania face parte din planul de marketing susținut cu care francizorul ne-a obișnuit și până acum. Acțiunile de marketing sunt organizate preponderent în beneficiul rețelei de francizați, contribuind astfel la creșterea notorietății brandului LaDoiPași în vederea dezvoltării afacerilor individuale ale francizaților, precum și la atragerea și retenția clienților acestora.

În relația cu METRO, antreprenorii sunt cei care aduc plus valoare francizei, cât și comunității în care trăiesc. Dorim să construim parteneriate de încredere și de durată cu aceștia și să îi sprijinim în deservirea clienților, în timp ce le asigurăm independența afacerii. Relația pe care o dezvoltă cu localnicii este una specială, bazată pe cunoaștere și respect reciproc. Prin campania «Suntem de-ai locului» ne dorim să evidențiem diversitatea acestor relații și amprenta unică pe care antreprenorii o au asupra magazinelor și a comunităților lor” - a declarat Geanina Ghiculescu, Head of Retail Marketing, METRO Cash & Carry România.

LaDoiPași este un lanț de magazine de proximitate care și-a făcut intrarea pe piață în 2012, având la bază un concept de franciză atipic, dezvoltat de către METRO Cash & Carry România. Între timp, brand-ul LaDoiPași a devenit lider pe piața magazinelor de proximitate în regim de franciză, cu un număr total de 820 de magazine la nivel național.

Prin afilierea la franciza LaDoiPași, proprietarii de magazine au acces la consultanță din partea unui retailer cu o vastă experiență în domeniu, începând de la un branding consolidat, comunicare de marketing integrată și transfer de know-how, până la un sortiment diversificat de produse, prețuri competitive, echipamente și layout moderne. Astfel clientul final se bucură de o experiență plăcută de cumpărare, iar francizatul beneficiază de avantajele unui sistem de franciză dovedit.

Mai multe informații privind franciza LaDoiPași sunt prezentate în catalogul de franciză, disponibil atașat.


Magazin în franciză LaDoiPași / Concept dezvoltat de METRO Cash & Carry România în 2012.
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015