Ritter Broker
Ritter Broker / a doua agenție de asigurări deschisă recent în Băneasa Shopping City
Duminică
07.07.2019
Viziune, transparență și profesionalism sunt 3 valențe ale unui business complet - marca RITTER Broker Asigurare și Reasigurare.
 

Ritter Broker, o afacere 100% românească, bazată pe brokerajul în asigurări, a fost înfiinţată în 2010 de doi tineri antreprenori, Cătălin Vasile, Director general și Alexandra Brătescu, Director de vânzări.

Afacerea Ritter Broker oferea la început servicii de intermediere şi consultanţă în asigurări, dar, pe parcursul anilor, şi-a extins serviciile financiare, acoperind acum şi intermedierea contractelor de leasing financiar şi operaţional, intermedierea pensiilor private pilon III, servicii de consultanţă în managementul riscului, de analiză a pieţei şi de administrare a asigurărilor clienţilor săi. În prezent, Ritter Broker lucrează cu 30 de societăţi de asigurări, trei societăţi de administrare a fondurilor de pensii pilon III şi cu 12 companii de leasing financiar şi operaţional și a început să aplice un plan serios de expansiune care urmărește extinderea rețelei de agenți și dezvoltarea la nivel național, intrând și pe zona intermedierii de servicii de creditare și de leasing, pregătindu-se să facă un salt important în clasamentul brokerilor de profil.

Un nou concept de agenție de asigurări

Jucător activ pe piața de brokeraj de asigurări, RITTER Broker a deschis recent a doua agenție de asigurări în Băneasa Shopping City și continuă dezvoltarea pe piața locală prin lansarea unui concept unic de vânzare de polițe de asigurări. Agenția se află în incinta Băneasa Shopping City la nivelul -1, lângă Inmedio și 5àsec.

RITTER Broker ajunge și în Satu Mare

Tot recent, RITTER Broker a deschis o agenție în centrul orașului Satu Mare, mai exact în Shopping City Satu Mare, unde oferta include servicii de brokeraj cu oferte de polițe de asigurare de la cele 30 de societăți de asigurări cu care francizorul are contracte, consultanță în caz de daune, servicii de brokeraj de leasing financiar sau operațional, precum și servicii de brokeraj de pensii private pilon III.

Poliță de asigurare pentru animalele de companie

Asigurarea se adresează proprietarilor de animale de companie care dețin câini și pisici cu vârste cuprinse între 8 săptămâni și 13 ani. În ceea ce privește riscurile asigurate, în funcție de serviciile incluse și de limitele de despăgubire aplicabile, sunt disponibile mai multe planuri de acoperire care includ consultații, spitalizare, imagistică, analize, intervenții chirurgicale, medicație specifică. Pentru încheierea poliței de asigurare pentru animalele de companie, proprietarii acestora trebuie să facă dovada îndeplinirii unor cerințe specifice, cum ar fi existența carnetului de sănătate eliberat de medicul veterinar, cu vaccinările la zi, precum și existența microcipului.

Modelul de franciză RITTER Broker a fost construit avându-se în vedere posibilitatea de a crea sinergii cu afaceri deja existente și care activează în zona de Business to Consumer. Dacă viitorul francizat are afaceri în domeniile retail, service auto, imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse adresate consumatorilor finali, acesta poate face un business în asigurări, oferind în același timp servicii adiționale clienților existenți, crescând în acest fel nivelul de încredere al acestora și, nu în ultimul rând, generând venituri suplimentare pentru afacerea existentă.

Informații privind demararea unei afaceri Ritter Broker, în franciză, sunt prezentate în oferta de franciza, disponibilă mai jos.


Business Development Manager