Rețeaua Mega Image se mărește cu 4 unități

Lanțul de magazine Mega Image a ajuns la un număr de 143 de unități pe piața locală.
Vineri
13.07.2012
Retailerul belgian continuă expansiunea pe piața locală și a deschis în provincie primul magazin programat pentru luna iulie.
 

Pe 6 iulie, Mega Image a deschis un nou supermarket la Ploiești, al treilea din acest oraș și al 143- lea al rețelei. Noul supermarket este situat pe strada Gheorghe Doja nr. 91-93 și are o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. Retailerul belgian a deschis primul supermarket din Ploiesti în urmă cu 9 ani, respectiv în anul 2003. În luna iulie, Mega Image va deschide încă 3 noi unități.

De la începutul anului 2012 până în prezent, Mega Image a deschis pe piața locală 48 de supermarketuri și magazine de proximitate Shop&Go. Toate magazinele Shop&Go sunt operate în sistem de parteneriat, compania având în prezent un număr de 26 de parteneri din 26 de magazine. Mega Image oferă acest sistem de parteneriat doar pentru magazinele Shop&Go, nu și pentru supermarketurile Mega Image, potrivit reprezentanților companiei.

Lanțul de supermarketuri Mega Image, parte a Delhaieze Group, a fost fondat în anul 1995 și are în România o rețea ce cuprinde 143 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe.

Principalii competitori Mega Image de pe piaţa locală sunt Profi, Billa și Carrefour Market.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015