Un nou magazin HORNBACH s-a deschis la Timișoara

Miercuri
18.07.2012
Retailerul german și-a extins rețeaua de magazine din România inaugurând astăzi magazinul cu numărul 5 la Timișoara.
 

Al cincilea magazin al retailerului HORNBACH din Romania a fost deschis astăzi la Timișoara și a creat peste 120 de locuri de muncă la nivel local.

Valoarea investiției a fost de 30 de milioane de euro, însă acum clienții se pot bucura și în Timișoara de cele peste 60.000 de articole din stoc și de același număr de articole la comandă. Magazinul,cu o suprafață utilă de 22.500 de mp, este amplasat în una dintre cele mai mari zone comerciale ale orașului Timișoara, pe Calea Aradului.

Retailerul german plănuiește să-și continue extinderea prin deschiderea unui nou magazin la Iași, al șaselea, iar apoi vor fi vizate alte orașe cu peste 300 mii de locuitori.

”Nu forțăm termenele de deschideri, ne îndreptăm atenția către orașe cu peste 300.000 de locuitori care să permită realizarea unei cifre de afaceri corespunzatoare cu investițiile efectuate”, a menționat Dan Bădescu.

De la intrarea pe piața autohtonă, compania a realizat investiții totale de 148,3 milioane de euro. În acest moment, producătorii români asigură în proporție de 13% marfa Hornbach, restul de 87% fiind acoperit de producători din concern.

HORNBACH a fost prima companie din Europa care a inaugurat în anul 1968 un magazin combinat de materiale de construcţii şi articole de grădină ajungând în prezent să comercializeze produsele sale în Germania, Luxemburg, Olanda, Austria, România, Slovacia, Suedia, Elveţia şi Cehia. În România, HORNBACH a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment a ajuns să dețină trei magazine în București (Berceni, Militari și Balotești), unul în Brașov și acesta nou din Timișoara.

Competitorii companiei HORNBACH de pe piața locală sunt DIY cu Praktiker, Obi și Bricostore.

(K.C.)
Karinna Călin
franchise consultant

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015