Taco Bell „se multiplică” rapid în România
Taco Bell a marcat sfârșitul anului 2019 prin deschiderea celui de-al 10-lea restaurant în România, situat în cadrul mall-ului VIVO! din Constanța. Noul restaurant are 70 de metri pătrați și a creat 30 de noi locuri de muncă. Dezvoltarea rețelei de restaurante a popularului lanț de fast-food american este responsabilitatea Sphera Franchise Group, beneficiarul master francizei Taco Bell pe piața românească.
Acordul de master franciză a fost semnat în urmă cu doi ani, când s-a deschis primul restaurant Taco Bell, în octombrie 2017, la București, în Băneasa Shopping Center. De atunci au apărut noi restaurante în toată România - la Cluj, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Brașov și în Constanța.
- La doi ani de la intrarea pe piața românească, avem un lanț de 10 restaurante în șapte orașe importante. De asemenea, am reușit să construim o bază mare de fani, iar cererea de produse alimentare bazate pe rețetele mexicane – taco, buritto, quesadilla, nachos și altele - continuă să crească - spune Costică Mișaca, CEO al Taco Bell România.
Sphera Franchise Group este cel mai mare operator din industria de food service din România. Pe lângă Taco Bell, acest grup este, de asemenea, beneficiarul master francizelor pentru mărcile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery și este responsabil de operarea și extinderea rețelelor acestor restaurante în România.
Lanțul american Taco Bell, cu sediul în SUA, are în prezent aproape 7.200 de restaurante, care servesc peste două miliarde de persoane anual. Cel mai mare număr de unități există pe piața din SUA (93% din totalul de restaurante al rețelei), iar aproximativ 500 de restaurante operează pe piețe din afara Americii. La fel ca majoritatea lanțurilor americane de fast-food, Taco Bell se extinde și prin franciză. În Europa, restaurantele Taco Bell pot fi găsite acum în Marea Britanie, Olanda, Finlanda, Cipru, Spania și România. Marca este deținută de YUM! Brands, care are în portofoliu și mărcile de franciză KFC și Pizza Hut.

Articole citite

Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.
Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.
În fiecare an, figurinele rafinate din ciocolată oferite cu mult drag de către cei de la Leonidas sunt legate de sărbătorile pascale. Este un moment de vârf, dar și un prilej pentru noii parteneri de a se alătura acestei francize care a cucerit lumea de mai bine de o sută de ani.
Franciza Dogu, un concept de fast-food autohton, este o oportunitate pentru cei care vor să își deschidă o afacere gastronomică de succes.
Franciza Famous Waffles, cel mai îndrăgit brand românesc care oferă delicioasele gofre, îți dă acum posibilitatea să devii partener în condiții extrem de avantajoase.
Cele mai citite

Franciza Floria, o investiție flexibilă, cu sprijin constant pentru parteneri și recuperare rapidă a investiției, a deschis cea de-a șaptea locație din București și își dorește să se extindă la nivel național.
Franciza din Republica Moldova a mai deschis o locație în București, în locul ocupat până în vară de Andy`s Pizza.
Polonezii de la LPP au ales AFI Palace Ploieşti pentru introducerea brandului Mohito în România.
O înțelegere corectă între o franciză și o celebritate din lumea internetului este posibilă, cu condiția ca ambele părți să abordeze subiectul cu profesionalism și să își protejeze interesele.
Într-o lume în care tehnologia devine omniprezentă, capacitatea de a înțelege și de a lucra cu ea a devenit o abilitate esențială. Una pe care ți-o oferă Academia Micilor Developeri.
Subiecte populare in Forum
Povestea din cutie
Asa este daca ai sanatate le ai pe toate..Cat despre stilul de viata sanatos e f greu....
Povestea din cutie
Numai cat auzi 'STIL DE VIATA SANATOS " si atentia iti este acaparata.Cel mai de pret lucru este sanatatea si pe urma vin toate
Povestea din cutie
Suntem prea saraci ca sa nu ne pese cum ne alimentam daca asta inseamna sanatate atunci numarul adeptilor este sigur in crestere
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
La moldoveni este toata nadejdea,la Prut si dincolo ....
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
Lumea buna a micului Paris...a ramas in urma dar parfumul manierelor elegante reinvie si de ce sa nu ajunga si la ....Iasi
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Trebuie sa ai mare curaj daca maresti incasariele prin marirea numarului puncteleor de desfacere este o metoda pe care nu oricine are curajul s-o aplice ,cu atat mai mult o...
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Buna ziua, Unde aveți predominant punctele de lucru? În centre comerciale sau stradal? Multumesc.
Inspirat de colonelul Sanders
Din start figura romanului este mult mai simpatica deci nu poate fi vorba de copie,logo-ul lui dormi cu el sub perna,trebuie sa castige in instanta,felicitari