Used Products, o franciză cu perspectivă

Used Products, o franciză cu perspectivă / Franciza Used Products este parcă făcută pentru conjunctura actuală, când ai nevoie de anumite aparate și echipamente dar nu poți să ți le procuri pe cele de top
Joi
11.08.2022
Franciza Used Products este parcă făcută pentru conjunctura actuală, când ai nevoie de anumite aparate și echipamente dar nu poți să ți le procuri pe cele de top
 

Vrei să devii partenerul unui sistem de franciză care și-a demonstrat deja viabilitatea in Europa? Cei de la Used Products România îți pot spune cum.

Filiala românească a retailerului olandez Used Products, specializat în vânzarea de produse noi și pre-utilizate, s-a extins și în Romania, și caută noi parteneri de business. Formula, evaluată și aprobată de Nederlandse Franchise Vereniging, constă, de fapt, în posibilitatea ca oricine să poată veni în magazine să vândă și să cumpere o multitudine de produse, cum ar fi telefoane mobile, tablete, laptopuri, monitoare și aparate foto - video, echipamente audio și instrumente muzicale, jocuri și console gaming, electrocasnice mici, unelte de bricolaj, ceasuri sau biciclete.

Aceste unități nu sunt de tip anticariat, unde găsești bijuterii, articole vestimentare, sau mobilier defect, ci toate produsele sunt vândute cu certificate de garanție pe o perioadă de minim 12 luni.

Înainte de a fi achiziționate, produsele introduse în rețeaua Used Products sunt testate. Apoi, clienții le cumpără cu garanția că sunt funcționale. Cu toții am intrat într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, dar chiar și așa stând lucrurile, nu ne putem lipsi de o serie de echipamente și aparate devenite indispensabile. În situația în care nu ne putem permite achiziții de “ultima generație”, soluția găsită de cei de la Used Products este perfect pliată pe necesitățile acestor vremuri.

Posibilitatea de a găsi noi francizați este prezentă în toate orașele cu peste 50.000 de locuitori, însă un centru Used Products se poate ajusta în funcție de criterii predefinite. Până în prezent, au fost deschise trei magazine în România. Primul la Cluj-Napoca, iar următoarele două în regim de franciză, la Timișoara și București.

De ce ai investi într-o franciză Used Products?

În primul rând, pentru că și-a dovedit din plin viabilitatea. Rețeaua are deja peste 60 de magazine în Olanda, Belgia, Germania, India și România. Apoi, este vorba despre vânzarea de produse cu utilizare durabilă, însoțite de garanție. În plus, produsele second-hand au parte de o nouă utilizare, la prețuri mai mult decât accesibile, în magazine de retail specializat.

Aici, clienții pot cumpăra, vinde sau face buy-back. În aceste condiții, noii francizați au parte de notorietatea brandului, de acces la training și la o asistență constantă, dar și la un sistem personalizat de monitorizare a plăților și stocurilor”, a declarat Norbert Kun-Makczi, directorul general al Used Products Franchise.

Franciza Used Products este activă pe piața din Europa din 1997. În 2021, filiala locală a retailerului olandez a înregistrat o cifră de afaceri de afaceri de peste 800.000 de euro și are perspectiva unei dezvoltări accelerate în următorii ani. Asta pentru că, România, este o țară cu o perspectivă foarte promițătoare în acest business, în principal datorită lipsei unui număr semnificativ de competitor direcți, care să aibă, în plus, rigoarea și strategia unui sistem de franciză verificat și confirmat pe teritoriul mai multor state.

Business Card Used Products

• Investiția totală – începând de la 80.000 de euro

• Redevențe lunare – 5% din cifra de afaceri, din care 4% redevență (nu mai puțin de 600 EUR) + 1% campanii de marketing

• Locațiile vizate sunt în orașele cu minim 50.000 de locuitori iar suprafața magazinului poate începe de la 60 mp.


Vrei să vinzi sau să cumperi echipamente dintr-un loc sigur? / Used Products este formula optimă pentru vânzarea sau cumpărarea de electronice și electrocasnice mici. În aceste condiții, francizații se conving că au ales cel mai bun business posibil.
Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015