Used Products caută parteneri strategici

Used Products, o oportunitate pentru oricine dorește să devină antreprenor
Used Products, o oportunitate pentru oricine dorește să devină antreprenor / Retailerul Used Products, specializat în vânzarea și achiziția de produse noi şi pre-utilizate, prezent deja în România, oferă un concept deosebit, o oportunitate pentru oricine dorește să devină antreprenor, prin lansarea unui magazin în franciză, care generează venituri substanțiale chiar din primul an.
Vineri
27.01.2023
Franciza Used Products este în plin proces de expansiune și caută parteneri strategici pentru creșterea numărului de magazine.
 

Retailerul olandez Used Products, specializat în vânzarea și achiziția de produse noi şi pre-utilizate, prezent deja în România, cu trei magazine, oferă un concept deosebit, o oportunitate pentru oricine dorește să devină antreprenor, prin lansarea unui magazin în franciză, care generează venituri substanțiale chiar din primul an. “Totodată, Used Products promovează un mod de viață sustenabil și eco-friendly. Toți francizații beneficiază de acces la website-ul usedproducts.ro, care s-a dovedit a fi un canal excelent de vânzare, într-o continuă creștere”, a declarat Kun Norbert, Director de Franciză în cadrul companiei.

Declarația vine la doar o lună de la deschiderea primului magazin în Slovenia, ceea ce demonstrează că Used Products a mai făcut încă un pas în direcția consolidării numelui său în această parte a Europei. La momentul de față, compania are -  în mai multe țări europene - peste 60 de magazine în regim de franciză.

Referitor strict la piața românească, sunt luate în calcul mai multe astfel de deschideri, planul fiind ca franciza Used Products să ajungă în orașele care au o populație de peste 40.000 de locuitori.

Primul magazin în franciză din România a fost lansat în 2018 la Cluj-Napoca, iar al doilea anul trecut, în Timișoara, urmat de cel de-al treilea la București, în luna februarie 2022, pentru acesta din urmă (amplasat în zona Calea Moșilor, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați) investiția inițială fiind de circa 60.000 de euro.

Magazinul Used Products din Cluj-Napoca a trecut pragul de 1.2 milioane de euro încasări în anul 2022. De asemenea, și magazinul din Timișoara crește rapid, ajungând la cifră de afaceri de aproape 400.000 de euro. Este urmat de cel din București, deschis în 2022, cu o cifră la fel de importantă – peste 250.000 euro în doar zece luni. Și vânzările online sunt într-o continuă creștere, generând vânzări de peste 400.000 euro în 2022, până în prezent, față de 157.000 euro în 2021”, a precizat Kun Norbert.

La modul general, din stocul de produse Used Products prezente în magazine fac parte produse din categorii precum: telefoane mobile, laptopuri, tablete, console de gaming, aparate foto și video, televizoare, echipamente audio, etc. Toate aceste produse comercializate în magazinele fizice se regăsesc listate și în platforma proprie a companiei, personalizată pentru România. Promovând un concept ce are la bază refolosirea produselor aflate în stare perfectă de funcționare sau reciclarea lor, Used Products contribuie la protejarea mediului înconjurător.


Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015