The Body Shop vrea să revină pe profit în 2013

Compania The Body Shop România este adusă pe piața locală în franciză de master francizorul The Body Shop din Grecia.
Marţi
21.08.2012
Compania este în negocieri pentru deschiderea unui nou magazin.
 

După ce în ultimii 3 ani a acumulat pierderi de aproximativ 1 milion de euro, rețeaua The Body Shop speră se revină pe profit în anul 2013, scrie Ziarul Financiar. Compania adusă pe piața locală în franciză de master francizorul The Body Shop din Grecia nu a mai înregistrat profit din anul 2008. Pentru acest an reprezentanții companiei mizează pe un avans de 5% al cifrei de afaceri, bazat în principal pe lansările de noi produse și pe strategiile de atragere a clienților.

În ultimii ani The Body Shop România nu a mai deschis noi magazine şi s-a concentrat pe optimizarea şi consolidarea unităţilor existente, precum şi pe dezvoltarea magazinului online.

Reprezentanţii companiei spun că sunt în negocieri pentru deschiderea unui nou magazin într-un centru comercial care va fi inaugurat în anul 2013. În prezent, compania deţine 7 magazine pe piaţa locală, 6 în Bucureşti şi unul în Timişoara. Singurul magazin stradal se află pe bulevardul Magheru din Capitală.

The Body Shop International plc este o companie din Marea Britanie, fondată în anul 1976 de Anita Roddick, fiica unor imigranţi italieni. Reţeaua The Body Shop numără în prezent peste 2600 de magazine în 63 de ţări. Brandul este prezent în România din anul 1999.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015