Retailerul PROFI este condus de fondul de investiții ”Enterprise Investors” (EI) din Polonia.
Vineri
14.09.2012
Rețeaua de magazine Profi acoperă 79 de localități din România
 

Profi a inaugurat pe 13 septembrie primul magazin din municipiul Săcele, județul Brașov, rețeaua retailerului acoperind în prezent 79 de localități din România. Magazinul cu o suprafață totală de 800 de metri pătrați este situat în cartierul Electroprecizia din oraș. ”Programul de extindere continuă așa cum ne-am planificat și constatăm cu satisfacție că sosirea noastră în noi localități este apreciată de cumpărători”, a declarat Pawel Musial, Director General Profi Rom Food.

Rețeaua Profi a ajuns în prezent la 130 de unități. Până la sfârșitul acestui an, retailerul intenționează să mai deschidă cel puțin nouă magazine. Pentru noile locații ale rețelei, retailerul caută spații de 450 metri pătrați, aflate în proximitatea zonelor dens populate din orice oraș de peste 10.000 de locuitori din România.

PROFI este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse şi s-a dezvoltat într-un lanţ de magazine de proximitate.

Printre retailerii care au anunțat planuri agresive de expansiune pentru acest an se numără și Billa, Mega Image și Lidl. De la începutul anului 2012 până în prezent, Mega Image a deschis 48 de noi magazine și intenționează să deschidă alte 5 în septembrie, Billa vrea să încheie anul cu o rețea de 71 de magazine, iar Lidl vrea să ajungă la 200 de locații în țara noastră.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015