Goodyear dezvoltă franciza Premio

Rețeaua Premio de pe piața locală numără în prezent 26 de magazine-service.
Luni
17.09.2012
Producătorul de anvelope a deschis un service Premio la Focșani.
 

Goodyear Dunlop Tires România, subsidiara locală a producătorului de anvelope Goodyear la nivel mondial, a inaugurat împreună cu S.C. Total Service 2001 S.R.L., partenerul său francizat, al 26-lea magazin-service al rețelei de franciză Premio. Noul centru Premio Total Service 2001 este situat pe Șoseaua de Centură a orașului Focșani, județul Vrancea, și are o suprafață de aproximativ 1650 de metri pătrați. S.C. Total Service 2001 S.R.L. este o companie locală specializată exclusiv în vânzarea și service-ul de roți și este partener al Goodyear din anul 2011.

Service-ul din Focșani este cel de-al doilea centru pe care Goodyear Dunlop Tires România îl deschide în acest an pe piața locală, după inaugurea din luna martie a unității din Buzău. Planurile de expansiune ale Goodyear Dunlop Tires România nu se opresc însă aici. Compania va lansa în luna octombrie două noi service-uri de anvelope Premio, în Alba Iulia și în Alexandria.

În prezent, rețeaua Premio de pe piața locală numără 26 de magazine în orașele București, Voluntari, Afumaţi Iaşi, Deva, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Bacău, Galaţi, Arad, Suceava, Botoşani, Cluj-Napoca, Baia Mare cu două centre Premio, Satu Mare, Târgu Mureş, Craiova, Braşov, Oradea, Buzău și Focșani.

Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizaţia German Goodyear-Franchise (GDHS) în anul 1996 și a fost introdus pe piața din România în al doilea trimestru al anului 2009.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015