Extindere peste așteptări pentru Profi

Rețeaua Profi a ajuns la un număr de 132 de magazine.

Foto: magazinul Profi din Iași

Joi
27.09.2012
Retailerul ar putea depăși numărul de magazine pe care și-a propus să le deschidă în acest an.
 

În această săptămână Profi deschide trei noi magazine: la Iași, Satu Mare și Galați. Retailerul ajunge astfel la o rețea de 132 de unități în 81 de localități. “Ne respectăm planurile și [...] este foarte posibil să și depășim numărul de magazine pe care ne-am propus să le deschidem în acest an.”, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food.

Astăzi va fi inaugurat magazinul din Iași, pe bulevardul Dacia, iar vineri se va deschide primul magazin Profi din Satu Mare, pe strada Decebal. Magazinul din Galați, situat în cadrul Complexului Siret, va fi inaugurat duminică.

Profi este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse.

În afară de Profi, alți retaileri care au anunțat planuri agresive de expansiune în acest an sunt Billa, Mega Image și Lidl. Mega Image a deschis în 2012 peste 50 de unități, iar Billa vrea să încheie anul cu o rețea de 71 de magazine. Nemții de la Lidl vor să ajungă la 200 de locații în țara noastră.

Pe termen lung, perspectivele sectorului de retail din România sunt favorabile, retailul modern aflându-se pe un traseu ascendent, în dauna celui tradițional. Potrivit studiilor specialiștilor, aproximativ 55% din piața locală de retail este reprezentată de lanțurile moderne de retail.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015