Profi ia locul Rapidului din Brașov

Profi ar putea depăși numărul de magazine pe care și-a propus să le deschidă în acest an.
Vineri
12.10.2012
Brașovenii își pot face cumpărăturile și din cel de-al patrulea magazin Profi din oraș, deschis non-stop.
 

Profi a inaugurat în această săptămână cel de-al patrulea magazin din Brașov, rețeaua retailerului ajungând la un număr de 133 de unități. Noul magazin situat pe bulevardul Victoriei nr. 3, în apropierea Gării Brașov, se află la parterul unei clădiri comerciale, în locul fostului magazin alimentar Rapid. ”Brașovenii s-au obișnuit ca în acest spațiu să funcționeze un magazin non-stop, așa că am decis ca și noul PROFI să fie deschis la orice oră.”, a declarat Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

Noul Profi din Brașov are o suprafață totală de 734 metri pătrați, din care sala de vânzări ocupă 464 metri pătrați. Magazinul oferă o gamă de aproximativ 5.000 de produse și are și o zonă gastro de unde pot fi achiziționate specialități grill, pâine caldă, salate și prăjituri. ”Suntem mândri că prin noua unitate am mai creat 32 de locuri de muncă în acest oraș.”, spune Pawel Musial.

Retailerul ar putea depăși numărul de magazine pe care și-a propus să le deschidă în acest an. În afară de Profi, alți retaileri care au anunțat planuri agresive de expansiune sunt Billa, Mega Image și Lidl. Mega Image a deschis în 2012 peste 50 de unități, iar Billa vrea să încheie anul cu o rețea de 71 de magazine. Nemții de la Lidl vor să ajungă la 200 de locații în țara noastră.

Profi este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse. La începutul acestui an, Profi s-a redenumit magazin de proximitate și concurează direct cu cele aproximativ 70.000 de magazine de bloc și chioșcuri de pe piața românească.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015