Carrefour operează în România 3 formate de magazine: 25 de hipermarketuri Carrefour, 59 de supermarketuri Carrefour Market şi 8 magazine de proximitate Carrefour Express
Marți
16.10.2012
Brandul Carrefour Market intră pe piața din Constanța direct cu șase magazine.
 

Retailerul francez duce brandul de supermarketuri Carrefour Market în orașul de la malul mării prin închirierea a șase magazine de la compania Aliment Murfatlar, un brand cunoscut de constănțeni. Spaţiile au o suprafaţă totală de peste 3.400 metri pătrați şi sunt situate în diferite zone ale oraşului: Antoniadis, Piaţa CET, Tomis IV, Piaţa Tomis Nord, Alexandru Lăpuşneanu şi 1 Decembrie. Aliment Murfatlar va continua să opereze în Constanța alte două magazine permanente și unul sezonier.

"În curând, în Constanţa, vom deschide cele şase supermarketuri Carrefour Market. Carrefour are deja în Constanţa un hypermarket şi suntem convinşi că şi supermarket-urile noastre vor fi apreciate de către constănţeni.", a declarat Francois-Melchior de Polignac, directorul general al Carrefour România.

Carrefour concurează în orașul de la malul mării cu cei mai mari retaileri de comerț modern din România: Kaufland, Metro, Selgros, Auchan, Real. Cele șase magazine Carrefour Market vor intra în competiție directă cu Mega Image (șase magazine: cinci supermarketuri și un Shop&Go), Profi (patru magazine) și Lidl (două magazine).

Carrefour, Profi, Metro și Mega Image au atacat segmentul magazinelor de proximitate din România după ce tot mai mulți cumpărători din supermarket au migrat către această nouă nișă din piața locală de retail.

Carrefour a înregistrat anul trecut vânzări de 1,18 miliarde euro în România, în creştere cu 4,8%, în principal datorită extinderii reţelei de magazine. Compania deţine în România 25 de hipermarketuri şi 59 de supermarketuri, la care se adaugă 8 magazine de proximitate Carrefour Express, deschise în sistem de franciză.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015