Franciza prăjiturilor ”ca la mama acasă”

Produsele preferate ale Marianei Lepuș din sortimentele oferite de Ana Pan sunt prăjitura Ana, o prăjitură cu o cremă fină de ciocolată și multă frișcă și pâinea de casă Ana, pregătită după rețele tradiționale.
Luni
22.10.2012
Mariana Lepuș, Director Dezvoltare Franciză Ana Pan, s-a alăturat în anul 1992 companiei conduse de omul de afaceri George Copos din pasiune pentru prăjituri.
 

Mariana Lepuș este din Câmpulung, însă s-a mutat în București după ce a terminat Facultatea de Inginerie Geologică și Geofizică, ulterior lucrând în domeniu timp de 10 ani. În anul 1992, în perioada în care fetița ei făcea cunoștință cu Abecedarul, decide să își schimbe job-ul, întrucât vechiul loc de muncă implica multă muncă de teren și nu îi permitea să stea cât timp și-ar fi dorit cu familia. Are norocul să se alăture unei companii care îi permite să deslușească tainele care sunt ascunse în spatele prăjiturilor pregătite ”ca la mama acasă” și a rețetelor de panificație care păstrează tradițiile - Ana Pan. ”Am ales acest domeniu pentru că îmi place să fac prăjituri și să-mi răsfăț în fiecare zi familia”, spune Mariana Lepuș, Director Dezvoltare Franciză Ana Pan. Francizaților le transmite că: ”O franciză în cofetărie nu aduce profituri mari, însă aduce profituri constante. Un francizat nu trebuie să-și dorească să se îmbogățească peste noapte.”

Care este povestea cofetăriilor Ana Pan?
A fost odată ....este ....și cu siguranță va fi mulți ani de acum încolo. Povestea a început în toamna anului 1990, când Cristiana şi George Copos au pornit în căutarea frumosului și a bunului gust în cofetărie și au creat o afacere de familie: cofetăria Ana, a cărei denumire este, de fapt, ultima parte a numelui CristiANA. Cofetari renumiți ai Bucureștiului s-au alăturat familiei Copos și astfel prăjiturile clasice – savarinele, amandinele etc.– și torturile au continuat să fie pregătie după rețete tradiționale și cu ingrediente naturale. La acestea s-au adăugat faimoasele prăjituri de casă, cu foi, creme și glazuri deosebite, astfel încât clienții au crescut de la săptămână la săptămână, de la lună la lună. Până în prezent a emis peste 5.000 de carduri de fidelitate, iar în medie, zilnic, în întreaga rețea de magazine avem peste 2.500 de cumpărători.

Cum s-a născut ideea de a dezvolta afacerea Ana Pan prin franciză?
Ideea de a dezvolta rețeaua Ana Pan și în sistem de franciză a apărut înainte de anul 2005: business-ul Ana Pan ajunsese la maturitate, iar pe piața românească nu exista nicio franciză de acest gen care să ofere conceptul “ 3 in 1” - cofetărie, patiserie, pâine. În februarie 2006, cu o investiție de 5 milioane EUR, a fost inaugurată o unitate de producție, realizată conform standardelor europene, certificată ISO si HACCP, în care producem peste 200 de sortimente de cofetărie, patiserie și panificație. Valoarea capacității de producție care devansa nivelul activității prin magazine proprii și cerința continuă de produse naturale din partea pieței, a condus la cristalizarea ideii de extindere a afacerii pe orizontală, în sistem franciză de distribuție.

Ce condiții trebuie să îndeplinească persoanele interesate să-și deschidă o cofetărie în franciză Ana Pan?
Ana Pan nu caută un investitor care aduce doar un aport financiar, caută persoane dedicate, care să se identifice cu valorile noastre: calitate, tradiție, loialitate față de clienți și parteneri. Căutăm antreprenori cu experiență în afaceri de minimum 2 ani, care să dețină un spațiu comercial sau să închirieze o locație de aproximativ 40 de metri pătrați. În ambele cazuri, francizorul este cel care validează locația din punct de vedere al dimensiunii și amplasării. Taxa de intrare în rețeaua Ana Pan este de 10.000 EUR, însă în această perioadă francizații beneficiază de o taxă promoțională de 5.000 EUR. Francizatul va mai avea nevoie de aproximativ 20.000- 30.000 EUR pentru amenajarea spațiului și achiziția echipamentelor. Alegând franciza Ana Pan poți să creezi o afacere de succes cu o rețetă testată, care se poate multiplica și învăța cu ușurință.

(Elena Cărăușu)
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015