Neoset se relansează prin franciză

Retailerul grec de mobilă Neoset a intrat pe piața locală în anul 1991 și deține în prezent 5 magazine.
Miercuri
07.11.2012
Producătorul de mobilă vrea să ajungă la un număr de zece magazine în România.
 

Retailerul elen de mobilă Neoset a închis un număr considerabil de magazine după izbucnirea crizei economice. Reprezentanții companiei au anunțat recent o nouă strategie de extindere pe piața locală, care implică deschiderea de noi show-room-uri în franciză. Primul pas a fost deja făcut: retailerul a deschis un nou magazin de mobilă în Bucuresti, în urma unei investiții de 200.000 de euro.

”Acest magazin este un pilot, prin care testăm piaţa, pentru că mentalitatea s-a schimbat. Credem în potenţialul Bucureştiului, care va fi o parte importantă din grup”, a declarat Miltiadis Chatzimanolakis, vicepreşedinte al Neoset, citat de ZF.

Noul showroom are o suprafaţă totală de 600 metri pătraţi şi expune game complete de mobilă. În afară de noua unitate, retailerul grec mai deţine patru magazine în ţara noastră: unul în Bucureşti şi trei francize în Timişoara, Constanţa şi Piteşti.

Neoset caută parteneri pentru extinderea reţelei de magazine în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Craiova, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei. Investiţia globală pentru deschiderea unei francize Neoset este de 50.000 de euro. Nu se percep redevenţe.

Grupul elen Neoset a fost înfiinţat în anul 1980 şi a intrat pe piaţa locală în 1991. Cei mai mari jucători din industria de mobilă din România sunt IKEA (retailer care a intrat pe piaţa locală prin franciză),Mobexpert, Elvila (producător românesc care se extinde şi prin franciză), kika ş.a.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015