“Vom continua să închiriem spații în centre comerciale și în clădiri rezidențiale, dar în viitor vom acorda mai multă atenție închirierii unor spații de acest tip, precum și construirii unor magazine proprii."

Cosmin Călugăr, Directorul de expansiune al Profi Rom Food

Vineri
18.01.2013
Fie că vor fi Standard, City sau Loco, Profi va inaugura în acest an 45 de magazine.
 

Dacă până acum Mega Image ne-a obișnuit cu deschiderea de noi unități în Capitală, mai nou și Profi intră pe acest teren. Lanțul de retail a inaugurat în această săptămână cel de-al 23-lea magazin din București și prima unitate ”stand alone” în apropierea stației de metrou Timpuri Noi. ”Acest proiect ”stand alone” este construit în întregime după specificațiile noastre, adaptând condițiile standard la constrângerile terenului pe care a fost proiectat; el oferă condiții optime de vânzare, conform normelor Profi”, a declarat Cosmin Călugăr, Directorul de expansiune al companiei Profi Rom Food.

”De asemenea, pentru viitorul foarte apropiat, luăm în calcul și preluarea unor rețele locale, ca și în cazul Alcomsib, în 2012”, spune Cosmin Călugăr. Recent, lanțul de supermarketuri și-a anunțat intenția de a prelua cele șase magazine Alimrom din Cluj, o companie contralată de doi antreprenori locali.

În acest an, Profi va inaugura 45 de magazine, atât în format standard, cât și în micile formate City (pentru zone urbane) și Loco (pentru cele rurale), iar Bucureștiul se va bucura de un plus de atenție din partea companiei. Din primăvară, atât în Capitală, cât și în Cluj, vor apărea magazine City.

Pentru acest an, lanțurile de supermarketuri și-au bugetat investiții de circa 50 de milioane de euro în peste 150 de magazine noi în București și în provincie, potrivit informațiilor publicate de Ziarul Financiar.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015