Concept store cu premii: clienții noului Mega Image pot câștiga vouchere în valoare de 100 de RON, sau, prin tragere la sorți o excursie exotică sau o mașină Infiniti FX.
Joi
31.01.2013
Cel mai mare lanț de supermarketuri din România deschide astăzi un nou tip de magazin în București.
 

Mega Image inaugurează astăzi magazinul cu numărul 197 al rețelei din țara noastră, vis-a-vis de Piața Gemeni din Capitală. Odată cu deschiderea noului magazin, belgienii inaugurează și primul concept store din cadrul rețelei destinat food-shopping-ului. Magazinul cu o suprafață de 1.600 metri pătrați și o parcare subterană cu o capacitate de 100 de locuri, oferă o gamă variată de produse alimentare, de la cele specifice românești, până la cele mai cunoscute delicatese de pe glob.

”Acest Concept Store reprezintă un laborator pentru viitor în care vom testa împreună cu furnizorii noștri concepte noi. Le propunem bucureștenilor să încerce o nouă experiență la cumpărături și dorim să le trezim interesul și curiozitatea prin implementarea exemplară a celui mai atractiv punct de food shopping din București ce are trei beneficii majore: calitate, varietate și experiență” a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Rambutan, kumquats, mangustan sunt doar câteva dintre fructele care se vor regăsi la secțiunea fructe, în timp ce categoria legumelor cuprinde roșii marmunde, cartofi vitellote sau roșii kumato. Steak-ul de mistreț sau de cerb, sushi, produsele sub marca Jamie Oliver sau Michel Montgnac, sosurile și aperitivele Calaciura, brânzeturile franțuzești, dar și produsele specifice românești completează oferta noului magazin.

Mega Image reunește în aceeași locație și o serie de parteneri recunoscuți pentru calitatea produselor, o parte dintre aceștia dezvoltându-se prin franciză pe piața locală: FRU FRU, La Strada (înghețată), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutărie franțuzească), Livada cu ceai (ceai și cafea vrac), Ana Pan (prăjituri proaspete) și Chocolat.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde 197 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, sub mărcile Mega Image (136) și Shop&Go (61).

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015