Reţeaua Profi a ajuns la un număr de 151 de unităţi, în 36 de judeţe ale ţării.
Joi
21.02.2013
După Oneşti, Comăneşti şi Moineşti, Profi a inaugurat pe 20 februarie cel de-al patrulea magazin din judeţ.
 

„De acum şi locuitorii oraşului Bacău se pot bucura de gama de peste 5.000 de produse aflate în mod curent în magazinele noastre, precum şi de preţurile foarte bune şi de atractivele promoţii permanente, datorită cărora aceste unităţi sunt apreciate în toata ţara”, a declarat Pawel Musial, Director general PROFI Rom Food. Prin această inaugurare, PROFI a creat încă 22 de noi locuri de muncă în localitate.

Amplasat central, pe Str. Nicolae Bălcescu nr.1, la parterul unui imobil de locuinţe, magazinul din Bacău are o suprafaţă totală de 665 m.p. şi o sală de vânzări de 368 m.p.După Comăneşti, Moineşti şi Oneşti, acesta este cel de al patrulea magazin PROFI din judeţul Bacău.

Lanţul de retail Profi a ajuns astfel la un număr de 151 de unităţi pe piaţa locală. Reţeaua Profi a fost cumpărata în anul 2009 de către Enterprise Investors, administratorul fondului de investitii Polish Enterprise Fund V. Şi grupul Delhaite, operatorul supermarketurilor Mega Image , a fost interesat de achiziţia Profi, însă tranzacţia a fost încheiată cu Polish Enterprise Fund V. Operatorul local al retelei Profi în sistem de franciză, compania Profi Rom Food, era controlată indirect la acel moment de omul de afaceri Jean Marc Hendrix, care deţine lanţuri de magazine şi pe alte pieţe europene.

În prezent, Profi şi Mega Image sunt retailerii care au anunţat cele mai ambiţioase planuri de expansiune pe piaţa locală. Profi urmează să deschidă încă 44 de magazine până la finalul acestui an, iar Mega Image îşi măreşte lunar reţeaua de supermarketuri.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015