Un buchet de flori...de ce nu o grădină?

Piticii de grădină sunt cele mai cunoscute figuri ornamentale decorative pentru grădină.
Vineri
08.03.2013
Billa România sărbătorește venirea primăverii și organizează primul Târg de Primăvară în 12 filiale din țară.
 

Timp de trei săptămâni, începand cu data de 7 martie, toți pasionații de grădinărit vor putea găsi în parcarea magazinelor BILLA spații special amenajate pentru cumpărăturile de sezon. Cei care își doresc să își amenajeze un colț verde în casă sau au grijă de o grădină mare, se vor putea bucura de produse speciale, precum: flori, unelte de grădinărit, semințe, ghivece de flori, trandafi, pomisori, bulbi, conifere, dar și alte articole de sezon. Decorul vesel și cald din cadrul târgului îi va ajuta pe participanți să intre mai usor în atmosferă și să se bucure de venirea primăverii.

“Dorim să le oferim clienților noștri ceva nou și inedit cu fiecare ocazie. De aceea după succesul de care s-a bucurat Târgul de Toamnă, o nouă surpriză îi așteaptă pe clienții BILLA, Târgul de Primăvară. Amenajarea unei grădini este o activitate extrem de plăcută și îi așteptăm pe toți cei interesați să se bucure de produse de calitate la prețuri avantajoase”, a declarat Sorana Georgia, Director General Billa România.

Evenimentul se va desfășura în perioada 7 – 27 martie în parcarea magazinelor Billa din București, precum și în filialele din Ploiești, Brăila, Timișoara, Cluj, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Bacău.

Billa este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, Billa operează 71 de magazine în cele mai importante orașe din România. Billa este unul dintre cei mai importanți angajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015