Iepurașul vine cu flori și ciocolată

“Pe zona de floristică am creat un aranjament deosebit în acest an, un iepuraș din crizanteme albe și mov, cu codiță din puf, așezat într-un decor de primăvară, cu flori de sezon, păsări, gărgărițe, fluturi, mușchi natural de copac și iarbă. Prețul acestuia este de 439 de lei”, spune CEO-ul FlorideLux.ro.
Vineri
03.05.2013
FlorideLux.ro: Piața locală de cadouri oferite cu ocazia Sărbătorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro.
 

Grupul FlorideLux.ro, care operează magazinele online www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, estimează că tichetul mediu de comandă în mediul corporate va fi de 200 de lei, în timp ce persoanele fizice vor aloca până la 450 de lei pe cadourile de Paște.

“Piața locală de cadouri oferite cu ocazia Sărbătorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro, în acest an. Companiile vor aloca bugete mai mici pentru darurile de Paște, pe fondul perioadei 1 – 5 mai, care va fi liberă”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

În ceea ce privește vânzările realizate de magazinele online din grupul condus de Marius Dosinescu, acestea vor ajunge la 30.000 de euro și vor proveni în proporție de 40% de pe FlorideLux.ro, iar în proporție de 60% de pe CosurideLux.ro.

De asemenea, potrivit acestuia, persoanele fizice preferă să cumpere aranjamente florale cu ocazia Paștelui, în timp ce companiile optează pentru coșurile cadou.

Franciza FlorideLux.ro
Anul trecut, FlorideLux.ro a lansat și un sistem de franciză care se adresează persoanelor fizice/juridice cu experiență în domeniu sau marketing și vânzări. ”Franciza face parte din strategia noastră de dezvoltare și este o soluție extrem de bună pentru că în momentul când ai un om implicat 100% în afacere, o poți controla mult mai bine de la distanță”, declara Marius Dosinescu după lansarea francizei FlorideLux.ro. Investiţia pentru deschiderea unei francize Floridelux.ro este cuprinsă între 50.000-55.000 de euro. La aceasta se adaugă o taxă anuală de marketing de 3% şi o redevenţă anuală de 6% din cifra de afaceri.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015