Profi testează un nou concept de magazin

Noul magazin Profi Mall are o suprafață de aproximativ 790 m.p. și este amplasat la parterul centrului comercial Oradea Shopping City.
Vineri
19.04.2013
Profi Rom Food a deschis primul său magazin Mall, în cadrul complexului Oradea Shopping City.
 

Rețeaua retailerului care ocupă cea de-a doua poziție în topul retailerilor moderni din România a ajuns astfel la 163 de unități, situate în 88 de localități din 36 de județe. „Căutăm în permanență noi formate de magazin, adaptate la așteptările clienților,” a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi. „De această dată, ne străduim să înțelegem mai bine ce așteaptă de la noi acest gen de consumator și de aceea testăm un format adecvat prezenței noastre în centre comerciale; ne așteptăm ca în viitor să apară tot mai multe astfel de magazine în mall-uri.”

„Prezența PROFI vine în întampinarea nevoilor clienților centrului comercial, care au solicitat în mod constat un retailer pe zona de food, dar și pentru a deservi zona cu produsele comercializate de aceștia”, a afirmat administratorul Shopping Center Holding, Cristina Dinu.

Mall este un proiect pilot în care accentul cade în principal pe gama de produse proaspete. Noul magazin are o suprafață de aproximativ 790 m.p. și este amplasat la parterul centrului comercial.

Comercianții care doresc să se alăture lanțurilor moderne de retail au posibilitatea să aleagă între Shop&Go - parteneriatul oferit de Mega Image, La Doi Pași – franciza oferită de Metro și City – parteneriatul celor de la Profi. Cel mai mare lanț de retail din România este Mega Image, cu peste 210 magazine, urmat de Profi și Lidl.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015