Primul retailer care vinde produse online

Magazinul Carrefour Online nu va efectua livrări la domiciliu in zilele de 1, 4, 5, 6 mai.
Luni
29.04.2013
Carrefour România a lansat primul său magazin online din țara noastră, disponibil momentan doar în varianta beta.
 

Magazinul este destinat locuitorilor din București și din zone limitrofe, se arată într-un comunicat al retailerului. „Suntem încrezători că răspunsul la noul site va fi unul pozitiv. Suntem deschiși sugestiilor venite din partea publicului, serviciul fiind in permanență îmbunătățit pentru a se ridica la standardele de calitate cu care clienții Carrefour s-au obișnuit deja”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

Magazinul cuprinde o gamă de peste 7.000 de produse din categoriile alimente, produse cosmetice, produse de igiena casei ș.a, la preț de hypermarket. Comanda minimă pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare, potrivit datelor de pe carrefour-online.ro.

Alți retaileri care s-au dezvoltat și în mediul online sunt Metro și Cora. Metro, deținătorul francizei La doi Pași, deține un magazin online de birotică, papetărie, electronice, electrocasnice, IT. Cora urmează să lanseze coradrive.ro, un concept prin clientul face cumpărăturile online și le ridică ulterior din magazin.

În România, Grupul Carrefour numără 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, și 20 magazine de proximitate „Express”.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015