Profi își întâmpină competitorul din Sibiu cu sloganul amical ”Vecine Lidl, bine te-am găsit!”
Luni
20.05.2013
Retailerul deschide un magazin într-unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. Inaugurarea a fost marcată cu un slogan prietenos, adaptat la specificul orașului.
 

Pe 18 mai, Lidl a deschis cel de-al 166-lea magazin al rețelei, în Sibiu. Noul magazin a fost inaugurat sub sloganul amical ”Vecine Lidl, Bine te-am găsit!”, fiind amplasat peste drum de o unitate a lanțului german. Unitate funcționează în format Profi standard, în locul unui fost supermarket, și are o suprafață totală de peste 785 metri pătrați și o sală de vânzări de circa 400 metri pătrați.

”Noi credem în concurența sănătoasă, iar felul în care ne sunt apreciate magazinele din întreaga țara ne-a convins că sortimentația și promoțiile atractive pe care le oferim permanent sunt realmente pe gustul publicului nostru”, a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food. ”Acesta este unul dintre motivele care ne-au determinat să sporim și mai mult avantajele clienților noștri: toți cei care ne vizitează magazinele, indiferent dacă fac sau nu cumpărături, pot să se bucure de internet gratuit, prin WIFI”.

Rețeaua Profi numără 166 de magazine în 89 de localități din 36 de județe și ocupă cea de-a doua poziție din topul retailului modern românesc. Pe primul loc se află lanțul Mega Image, cu o rețea de 218 magazine. Mega Image a deschis două magazine în luna mai și urmează să deschidă până la finalul lunii alte 9 unități.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015