Două francize se alătură rețelei Express

Express Pipera-Tunari nr. 34 se află pe Șoseaua Pipera –Tunari nr. 34D, are o suprafață de 60 mp. și însumează aproximativ 1.500 de produse.

Express RostCom Avantgarden se află în cartierul Avantgarden 3 Brașov, are o suprafață de 160 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.
Luni
05.08.2013
Carrefour deschide noi magazine în sistem de franciză împreună cu doi parteneri: RostCom și Tratidional Ecologic.
 

Grupul Carrefour în România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate în franciză: Express RostCom Avantgarden în Brașov, prin colaborarea cu RostCom, rețea cunoscută pe piața din Brașov, respectiv Express Pipera-Tunari nr. 34 în Voluntari, prin colaborarea cu Traditional Ecologic, informează un comunicat de presă remis redacției. Numărul de unități în acest format se ridică la 30, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 27 în franciză.

”Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România”, se precizează în comunicat.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 124 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 69 supermarketuri „Market”, 30 magazine de proximitate „Express”, 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Tot pe comerțul de proximitate mizează și retailerii Metro, prin franciza ”La Doi Pași” și Mega Image, prin conceptul Shop&Go. Franciza ”La Doi Pași” numără peste 600 de unități, iar Mega Image a ajuns la 239 de magazine sub brand-urile Mega Image (145) și Shop&Go (94), urmând să mai deschidă alte opt magazine noi în luna august.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015