LINE-X, cea mai bună franciză pentru accesorizarea mașinii

Devenind dealer LINE-X sau adăugând LINE-X în oferta serviciilor oferite de compania ta, ai ocazia excepțională să intri în industria protecției auto prin acoperire chimică, industrie de miliarde de lire sterline.
Miercuri
14.08.2013
Liderul producătorilor și distribuitorilor de învelișuri protectoare din poliuretan din Marea Britanie, oferă noi beneficii partenerilor rețelei.
 

LINE-X Protective Coatings a anunțat achiziția furnizorului de piese auto American Aftermarket Group (AAG), informează un comunicat de presă al companiei britanice. Astfel, francizații rețelei LINE-X pot oferi clienților, pe lângă învelișurile de protecție din poliuretan pentru materiale, piese de schimb și accesorii complete pentru camioane. Compania deține peste 500 de parteneri în 45 de țări din întreaga lume, iar în prezent vizează extinderea în Sud-Estul Europei, inclusiv în România.

”De-a lungul timpului, LINE-X a dovedit că este o companie inovativă, dornică de a satisface cerințele consumatorilor prin oferirea unor servicii variate pentru autovehicule. Aducerea noilor produse, cum sunt accesoriile pentru camioane, crește valoarea rețelei de franciză LINE-X”, a declarat Kevin Heronimus, CEO LINE-X. ”Noul parteneriat cu AAG le oferă francizaților noștri și clienților acestora acces la piese de schimb și accesorii auto de top și fac din fiecare francizat LINE-X alegerea numărul 1 pentru personalizarea autovehiculelor”.

LINE-X Protective Coatings Ltd asigură partenerilor training, pregătire tehnică și produse, care îi ajută să devină experți în această arie. ”Persoanele potrivite pentru a deveni dealeri LINE-X trebuie să-și dorească să-și dezvolte propria afacere și să contribuie la extinderea brandului”, spun reprezentanții companiei.

Viitorii parteneri ai companiei trebuie să dețină un depozit de aproximativ 100 de metri pătrați și de un capital de circa 47.000 $ pentru demararea afacerii. Mai multe detalii despre parteneriatul LINE-X găsiți în catalogul nostru de franciză.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015