Franciza Express accelerează expansiunea

Express Mântuleasa se află în Bucu pe strada Mântuleasa nr. 22, parter, are o suprafață de 70 mp. și însumează aproximativ 1.800 de produse.
Vineri
16.08.2013
Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine operate în sistem de franciză și ajunge astfel la 32 de magazine de proximitate.
 

Grupul Carrefour în România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în sistem de franciză, prin colaborarea cu Traditional Ecologic: Express Mântuleasa, în București, respectiv Express Horia Măcelariu (în zona Băneasa, pe Șoseaua București-Ploiești). Numărul de unități în acest format se ridică la 32, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 29 în franciză.

”Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja”, se arată într-un comunicat al retailerului.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 126 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”; 69 supermarketuri „Market”; 32 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Alți retaileri care au atacat segmentul de proximitate sunt Metro cu franciza ”La Doi Pași”, Mega Image cu conceptul Shop&Go și Profi cu conceptul City.


Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015