Market Sălciilor este cel de-al treilea supermarket Carrefour din Iași.
Vineri
11.10.2013
În această săptămână retailerul a stopat anunțurile de extindere a francizei Express însă a deschis două noi Carrefour Market în regiunea de est a țării.
 

Primul dintre acestea a fost inaugurat pe 8 octombrie, în orașul Moinești din județul Bacău. Noul supermarket, Market Str. Tudor Vladimirescu, situat pe strada cu același nume, din proximitatea autogarei orașului Moinești, oferă peste 4.000 de produse, dintre care 1.000 de articole Carrefour.

Pe 10 octombrie, retailerul a deschis cel de-al 71-lea Market Carrefour al rețelei, tot în Moldova, de data aceasta în Iași. ”Market oferă în gama sa peste 1.000 de produse marcă proprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic față de prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. În România, Grupul Carrefour numără 135 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 71 supermarket-uri „Market”, 39 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Segmentul de proximitate pare să fie preferatul retailerilor în ultima perioadă, fiind atacat și de retaileri ca Profi, Mega Image, Metro dar și de grupul german Rewe care a anunțat că vrea să ajungă la un număr de 400 de magazine Penny Market și XXL Mega Discount în România.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015