Lumea jucăriilor Jumbo în România

Magazinele Jumbo vând produse pentru bebeluși și copii, jucării, dar și diverse decorațiuni interioare pentru cei care ne comportăm ca niște ”copii mari”.
Joi
17.10.2013
Săptămâna aceasta retailerul grec de jucării deschide primul magazin din țara noastră, în Timișoara. Următoarea unitate va fi inaugurată în Capitală.
 

Când ne gândim la Grecia ne vin în minte plajele cu nisip fin și marea de un albastru care îți intră direct în suflet. În curând, vom asocia Grecia și cu o lume minunată, de care ne amintim cu drag: lumea copiilor. Vineri, 18 octombrie, retailerul grec de jucării, produse pentru copii și decorațiuni interioare Jumbo deschide primul magazin din România, scrie OraDeTimis.ro . Acesta este amplasat lângă Aeroportul International Traian Vuia și are o suprafață totală de 13.000 de metri pătrați.

În luna noiembrie va fi deschis magazinul Jumbo din Capitală, pe Bulevardul Theodor Pallady. Retailerul are planuri ambițioase pentru piața din România unde vrea să ajungă la o rețea de 12-18 magazine.

Un magazin Jumbo are în jur de 2.500 de produse, la un preț mediu de 4,99 Eur (aproximativ 22 de lei), împărțite în mai multe categorii: jucării și alte articole dedicate bebelușilor și copiilor, decorațiuni pentru locuință și produse sezoniere.

Fondată în anul 1986, la Atena, rețeaua Jumbo numără 62 de magazine, dintre care 51 în Grecia, 3 în Cipru și 8 în Bulgaria și are aproximativ 3.400 de angajați. Pentru magazinul din București, compania a lansat anunțuri de angajare pe site-urile de recrutare pentru posturi ca: manipulant mărfuri, lucrător comercial, casieri, lucrători depozit, secretară, recepționistă. Pe segmentul jucăriilor, Jumbo va concura cu Noriel.

Nișa de produse pentru copii pare o piață câștigătoare dacă ținem cont de faptul că părinții români cheltuiesc lunar circa o treime din venituri pentru copii, potrivit unui studiu al companiei de cercetare 360insights.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015