Profi Ice Store este amplasat in piata George Enescu, in vecinatatea Ateneului Roman, a Hotelului Hilton si a Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti.
Luni
09.12.2013
Profi a apelat la serviciile companiei care a furnizat si mobilierul hotelului de gheata de la Bâlea Lac, și a deschis primul magazin de gheață din România.
 

“A venit vremea sărbătorilor si a cadourilor”, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. ”Ne-am gândit să oferim un cadou special de sărbători, pe care lumea să-l vadă și de care  să se bucure cu ușurință. Totodată, am vrut să dovedim încă o dată că Profi vine mereu cu inovații în avantajul clienților săi”.

 

Aproximativ 80 de tone de gheata transparenta au fost prelucrate pentru a deveni pereții și rafturile unui magazin de 150 m.p. care funcționează în centrul Bucureștiului in perioada dintre Sfantul Nicolae și Crăciun. Resursele locale de gheata cu transparenta de cristal sunt insuficiente si desi productia pentru acest proiect a demarat inca de la inceputul lui iulie, o cantitate considerabila de material a trebuit importata si din Polonia pentru ca lucrarea sa poata fi definitivata.

Proiectul Profi Ice Store s-a bucurat de sprijinul ambasadei Poloniei și de cel al Primăriei Municipiului București.

  “Suntem bucurosi sa sustinem idei indraznete, iar Profi Ice Store este cu siguranta chiar asa ceva!” a declarat Excelenta Sa Dl. Marek Szczygieł, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Poloniei in Romania.

Pentru ca magazinul sa se mentina in perfecta stare pe toata perioada proiectului, temperatura ambientala este mentinuta la maximum -5C˚, iar cele peste 500 de produse puse spre vanzare aici au fost selectate cu atentie si vor fi plasate prin rotatie astfel in cat sa se mentina perfect la aceste temperaturi scazute.

Structura de gheata a fost construita de Ice Events, compania din Cluj care a furnizat si mobilierul hotelului de gheata de la Bâlea Lac.

În ultima săptămână, Profi a mai deschis trei alte magazine la Botosani, Sannicolaul Mare si Timisoara. Profi Ice Store este cel de-al 200-lea magazin al retailerului.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015