Rus Savitar vrea şase magazine noi

Rus Savitar operează în prezent 15 magazine proprii şi alte 13 magazine în franciză.
Miercuri
22.01.2014
Primul anunţ din 2014 pentru piaţa de mobilier din România este făcut de Rus Savitar, companie care deţine în prezent 13 magazine în franciză.
 

Producătorul de mobilă Rus Savitar din Timişoara, deţinut de familia Rusu, va angaja în acest an aproximativ 200 de oameni ca urmare a creşterii capacităţilor de producţie şi a numărului de magazine, scrie ZF Transilvania. Astfel, dacă în prezent grupul de companii Rus Savitar ş şi Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilă din Timişoara, au 960 de angajaţi, până la finalul anului personalul ar putea creşte la 1.160 de oameni.

„În prezent avem 960 de angajaţi, însă obiectivul pentru 2014 este creşterea cu 20% a personalului. Totodată, pentru acest an avem în plan deschiderea a şase noi magapne proprii Casa Rusu, două în Bucureşti şi câte o unitate în Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Bacău şi Piteşti", a declarat pentru ZF Transilvania Marius Raia, Director General al Casa Rusu.

Rus Savitar şi-a început activitatea în 1994 ca retailer de mobilă, iar în prezent este unul dintre cei mai mari importatori şi dealeri de mobilier din România. Casa Rusu reprezintă divizia de retail a producătorului de mobilă şi are o capacitate de producție de peste 1.000.000 de produse de mobilier din pal/an.

Pe piața locală de mobilă concurează companii ca IKEA, Elvila, kika, Lemet, Mobexepert, Casa Rusu, Rus Savitar, Neoset, o parte dintre aceștia extinzându-se și prin franciză în România.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015