CarmOlimp a intrat în marile rețele de retail

CarmOlimp operează peste 60 de unități în franciză.
Miercuri
30.05.2012
Compania CarmOlimp a semnat pentru anul 2012 contracte în valoare de 8 milioane de euro cu lanțurile internaționale de retail.
 

Mega Image și Metro se numără printre retailerii care au încheiat contracte cu producătorul brașovean, prezent de peste 18 ani în industria locală a cărnii. Contractele sunt un acord pentru distribuirea produselor CarmOlimp - carne ambalată în ATM (atmosferă protectoare la gramaj fix) și lapte - în rețelele de magazine. Producătorul vizează pentru acest an deschiderea a 30 de magazine proprii și în franciză, precum și începerea exportului de mezeluri în Ungaria, notează capital.ro. În prezent, la nivel internațional, compania este activă pe piețele din Italia și Spania.

Reprezentanții CarmOlimp estimează pentru anul 2012 o creștere cu 20% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul trecut, potrivit capital.ro. Aceeași sursă notează că producătorul deține 60% din piața de ATM. CarmOlimp produce în medie 30.000 de caserole de carne ambalată în ATM pe zi și oferă produselor un termen de valabilitate de minimum 11 zile.

CarmOlimp a investit peste 200.000 de euro pentru dezvoltarea sectorului de restaurante, scrie horeca.ro. Compania deține două restaurante. Cel mai nou dintre acestea se numește ”Paradis by CarmOlimp” și se află în centrul istoric din Brașov. Celălalt restaurant a fost deschis în orașul Victoria, în urmă cu 7 ani.

CarmOlimp este unul dintre cei mai mari furnizori de carne proaspătă ambalată în ATM de pe piața locală, pentru reţelele Penny Market, Lidl, Cora, Mega Image, şi Metro. Compania controlează tot lanţul de producţie. Carnea ambalată provine de la animalele crescute în fermele proprii sau în cele partenere.

În prezent, CarmOlimp operează 50 de magazine proprii și peste 60 de unități în franciză. Pornită în anul 1993 ca o afacerea de familie, compania este deținută de familia Olimpiu și Carmen Șoneriu.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015