Odată cu intrarea în acest oraș dunărean, Profi se extinde la 108 localități, iar rețeaua sa ajunge să numere 209 magazine și să-și întărească poziția ca cel de-al doliea mare lanț de retail modern din România.
Joi
13.02.2014
Retailerul a deschis astăzi primul său magazin din localitatea Corabia, pe un loc cu o însemnătate istorică deosebită pentru România.
 

Aici a existat cândva clădirea în care a functionat Marele Cartier General al Armatei  Române pe timpul razboiului de independență din 1877-1878. “În numele forței pe care o reprezintă cei peste 5000 de angajati Profi am restaurat si avem onoarea sa redam comunitatii din Corabia placa de marmura ce consemneaza ca de aici au fost coordonate operatiunile militare care au dus la castigarea independentei Romaniei,” a declarat Gabriel Paslaru, reprezentantul de Relatii Publice al companiei, in timp ce dezvelea monumentul pentru a-l reda oficialitatilor, elevilor si numerosului public din localitate prezent la eveniment.

“Apreciem faptul ca Profi a deschis un magazin in centrul orasului,  facand mai usoara aprovizionarea de zi de zi, si totodata faptul ca din proprie initiativa a refacut aceasta placa monument, acordand astfel respectul cuvenit eroilor neamului romanesc”, a declarat Vlad Sorin, viceprimarul orasului Corabia.

Intins pe o suparafata toala de 482 mp si avand o sala de vanzari de 360 mp, magazinul din Corabia este situat pe strada I. H. Radulescu nr. 4 si se prezinta in format standard. Aceasta este cea de a doua unitate Profi din judetul Olt, dupa cea din Slatina.

 
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015