"A fi femeie te înobilează și aduce fericire celor din jur”

"Pe parcursul carierei mele am întâlnit foarte multe femei din toate domeniile, care merită toată admirația mea, pentru că în fiecare am întâlnit câte ceva din ceea ce consider a fi o femeie ideală. Consider că femeile care m-au inspirat de-a lungul carierei mele- lista ar fi prea lungă să o enumăr- merită toată aprecierea mea"- Daniela Niculescu, CEFF România.
Joi
06.03.2014
”Iubesc Mărțișorul pentru că este o sărbătoare locală și ne-au rămas atât de puține tradiții pe care le respectăm”- Daniela Niculescu, Director General CEFF România.
 

Ce semnificație au pentru Dvs. zilele de 1 și 8 Martie?
Perioada dintre Mărțisor și Ziua Femeii, așa cum o cunoaște toată lumea, are într-adevar o semnificație deosebită pentru mine. O să le iau pe rand: Mărțisorul: indiferent de vreme și de vremuri, la noi, luna martie, luna echinocțiului de primăvară, popular numită Mărțisor, debutează ca o explozie de bucurie și entuziasm. Iubesc această sărbătoare pentru că este o sărbătoare locală și ne-au rămas atât de puține tradiții pe care le respectăm – fără să menționez și aspectul comercial. Iubesc Mărțișorul pentru aerul de primăvară pe care îl aduce, pentru că orașul se îmbracă deja în straie de primăvară și doar prin simplul fapt că este inundat de flori, simboluri de mărțișoare și o mare de oameni care cumpără mărțișoare. Pentru mine înseamnă ce a însemnat din strămoși: speranță, optimism și credință. Așa încât, inclusiv acasă, ferestrele au primit buburuze legate cu șnur alb-roșu, cu fluturași și deja mica grădină de primăvară de pe terasă e plină de boboci. Mă bucur de această săptămână dintre cele două sărbători pentru că, în familie sărbătorim nu doar femeia, ci și reînnoirea și speranța, setea de nou.

Dacă ar fi să rezum ce semnificație au pentru mine aceste zile – de fapt este o întreagă săptămână- aș spune că este reînnoire și multe speranțe, și, de ce nu, o stare de spirit în general pozitivă și optimistă.

Care este cel mai frumos mărțișor pe care l-ați primit/cadou de 8 Martie?
Cele mai frumoase mărțișoare/cadouri sunt cele care induc mesaje de optimism și speranță. Sigur, tuturor ne place să primim cadouri, mărțișorul astăzi are o latură comercială semnificativă, însă am învățat să prețuiesc lucrurile simple: de la clipele fericite cu familia până la celebrul trifoi și tradiționalul coșar. Cel mai frumos Mărțișor a fost primul Mărțișor oferit de fiul meu , pe care l-a făcut din lut ars cu dna. Ela, bona sa. A avut o semnificație deosebită pentru mine, ca pentru orice mămică.

Ce mesaj aveți pentru femeile din România cu ocazia zilei de 8 Martie, în special pentru mămici?
Mesajul meu pentru femeile din România, indiferent de meserie sau statut, este să își caute permanent și să își identifice valoarea pentru ca mai apoi să creadă în ea. Să fie Femei și să nu uite ca a fi femeie te înobilează și aduce fericire celor din jur, să se bucure de această zi, numai a noastră, 8 Martie. Să știe să își caute drumul! La mulți ani!

Daniela Niculescu, Directorul General CEFF România, spunea într-un interviu acordat portalului nostru că unul dintre motivele pentru care s-a hotărât să aducă această franciză în România este faptul că a atras-o foarte mult partea educațională a acestui business. Primele produse cu logo-ul CEFF (Certified E-Friendly Food) ar putea să apară la rafturile magazinelor până la finalul primului trimestru al acestui an. Îi mulțumim încă o dată Danielei pentru că s-a alăturat campaniei noastre Săptămâna Femeii!


Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015