Arthur Murray ajunge şi în România prin franciză

Arthur Murray este cel mai mare lanţ de studiouri de dans din lume.
Miercuri
09.04.2014
Lucian și Sarah Stănilă au deschis în Capitală una dintre cele mai vechi francize din Statele Unite.
 

Şcoala de dans Arthur Murray din nordul Bucureştiului are o suprafață de 500 metri pătraţi. Lucian și Sarah Stănilă sunt reprezentanții francizei Arthur Murray București și investitori în alte două studiori de dans Arthur Murray din New York. Până la finalul anului 2014, instructorii Arthur Murray Bucureşti vor preda cursuri de dans de societate unui număr estimat de 500 clienți, potrivit unui comunicat al companiei.

Planul de dezvoltare al Arthur Murray în România vizează deschiderea a cel puţin 10 studiouri de dans în următorii 5 ani. Studioul de dans din nordul Bucureștiului are 7 instructori, fiecare dintre ei fiind atestat de oficialii Arthur Murray în urma training-urilor și mai multor examene.

“Aducerea brandului Arthur Murray în România a fost o decizie naturală pentru mine, după o experiență de peste 12 ani ca instructor și owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Arthur Murray este mai mult decât o școală de dans, este un spațiu premium, pentru relaxare, networking și bună dispoziție, prin dans. Până să deschidem noi studioul Arthur Murray, în România nu exista un astfel de loc, însă există un public care caută astfel de servicii” , a declarat Lucian Stănilă. 

A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu studiouri deschise în Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia.

Coregrafii Arthur Murray colaborează adesea cu echipele de filmare de la Hollywood și teatrele de pe Broadway, ajungând să semneze coregrafii în pelicule referință în lumea dansului precum Dirty Dancing, Scent of a Woman, Beauty and the Beast sau Dance with me.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015