JYSK deschide al doilea magazin din Bucureşti

JYSK este unul dintre cei mai mari distribuitori de plăpumi și saltele din Europa.
Joi
10.04.2014
Colosseum Retail Park va găzdui noul magazin al retailerului danez, oficialii companiei anunţând numeroase surprize pregătite pentru deschidere.
 

Retailerul danez de saltele, mobilier şi decoraţiuni JYSK deschide în data de 10 aprilie 2014 un nou magazin în Bucureşti. Situat în Colosseum Retail Park, noul sediu se întinde pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi.

Primii 500 de clienţi ai noului magazin JYSK vor primi perne Billerbeck gratis. Cei care vor fi prezenţi în ziua deschiderii vor putea achiziţiona saltele cu reduceri de până la 57%, mobilier de grădina cu reduceri de până la 60%, perne cu reduceri de până la 65% şi multe alte produse la preţuri reduse.

În România JYSK operează în prezent 14 magazine şi are în plan să ajungă la o reţea de 100 de unităţi pe termen mediu.

Retailerul a intrat pe piaţa românească în 2007 prin magazine în franciză, iar în luna martie a anului 2013 a devenit proprietarul unităţilor din România şi Bulgaria, managementul celor două ţări fiind reunit într-un sediu central la Bucureşti.

Grupul fondat şi controlat de omul de afaceri Lars Larsen are peste 2.100 de magazine în 35 de ţări. Produsele comercializate în unităţile din România provin în mare parte din Danemarca, Polonia, China, Indonezia şi Vietnam, precum şi de la furnizori locali.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015